Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κοψιδάς: Όταν ήμουν μικρός είχα σχέση με γυναίκα 12 χρόνια μεγαλύτερή μου

Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την δημιουργία οικογένειας και τον γάμο, το bullying που έχει δεχθεί και για το πώς έχει στο μυαλό του την ιδανική σύντροφο.

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με την κόρη της πρώην μου, είμαστε σαν οικογένεια. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο. Έχω συγκατοικήσει 3 φορές. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω παιδί. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή», είπε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ποιό χαρακτηριστικό θεωρεί μεγάλο ελάττωμα; «Το μεγαλύτερο ελάττωμά μου, είναι η τελειομανία μου. Για το στέρνο μου, δέχομαι κολακευτικά σχόλια. Έχω δεχθεί bullying για το πηγούνι και τη μύτη μου. Για πολλά χρόνια δεν με έβλεπα όμορφο στον καθρέφτη. Όταν αγάπησα τον εαυτό μου, μού έλεγαν ότι είμαι όμορφος», δήλωσε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε εάν τον φλερτάρουν άνδρες, αλλά και για τις σχέσεις του. «Με φλερτάρουν άνδρες και μου στέλνουν μηνύματα στα social.

Είχα σχέση με γυναίκα 12 χρόνια μεγαλύτερή μου. Όταν ήμουν μικρός έκανα σχέσεις με μεγαλύτερες γυναίκες, τώρα που μεγάλωσα, το αντίθετο», τόνισε ο αγαπημένος ηθοποιός.

 

newsIT.gr

Shares