Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Kόντρα Τσαλίκη- Άντζελας; -H αφίσα που άναψε φωτιές και η συνεργασία που τελείωσε πριν καν ξεκινήσει-Όσα αποκάλυψε ο τραγουδιστής…..

«Είναι όλα έτοιμα, είναι δυνατόν δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα; Και μου είπε ότι η Άντζελα έχει στεναχωρηθεί πολύ».


Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και τη Μαρία Ζαφείρη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μίλησε και για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το νυχτερινό κέντρο που θα ξεκινούσαν μαζί εμφανίσεις.

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η Άντζελα αποχώρησε. Λέω “γιατί ρε παιδιά; Τι έγινε;”. Μου είπαν ότι της έστειλαν ένα προσχέδιο της αφίσας που θα είναι έξω από το μαγαζί και στη μία ήμουν εγώ μπροστά και στην άλλη η Άντζελα, και εκείνη θίχτηκε.

Και λέω εντάξει, αυτά είναι αστεία, δεν μιλάτε σοβαρά. Παίρνω τηλέφωνο τη μάνατζέρ της, τη ρωτάω τι έγινε και μου λέει αυτό κι αυτό. Της είπα ότι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν έχω τσακωθεί ποτέ 20 χρόνια με συνάδελφο, είναι αστείο.

Είναι όλα έτοιμα, είναι δυνατόν δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα; Και μου είπε ότι η Άντζελα έχει στεναχωρηθεί πολύ. Και της είπα ότι δεν έχω πρόβλημα, να μπει πρώτη.

 

https://www.youtube.com/watch?v=kHrZaK15Hck

Εγώ δεν είχα ιδέα για την αφίσα. Η Άντζελα το πήρε μανιάτικο, δεν ξέρω. Την πήρα και τηλέφωνο εκείνη τη μέρα και το είχε κλειστό, δεν την ξαναπήρα μετά. Μεταξύ μας δεν έχει γίνει τίποτα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.

 

zappit.gr

Shares