Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Κοντόλαιμος: Ο «Αργύρης» από το «10 Λεπτά Κήρυγμα» είναι ανιψιός του Μιχάλη Ρέππα

Ο Αργύρης Κοντόλαιμος μιλά στο «Πάμε Δανάη!» και αναπολεί τις όμορφες στιγμές στα γυρίσματα της σειράς «10 Λεπτά Κήρυγμα».

Είκοσι δύο χρόνια μετά ο Αργύρης Κοντόλαιμος, ένας εκ των πρωταγωνιστών της αγαπημένης και πετυχημένης σειράς του Mega «10 λεπτά κήρυγμα» μιλά στο «Πάμε Δανάη!».

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής προέρχεται από οικογένεια καλλιτεχνών καθώς ο θείος του είναι ο Μιχάλης Ρέππας, ο γνωστός δημιουργός τεράστιων επιτυχιών της μικρής αλλά και μεγάλης οθόνης.

«Στην οικογένειά μου γράφει σενάρια ο θείος μου, ο Μιχάλης Ρέππας, που έγραψε τις “Τρεις Χάριτες” και συμμετείχα όταν ήμουν μικρός. Αργότερα έγραψε η μητέρα μου τη σειρά το “Καρέ της Ντάμας” και το “10 λεπτά κήρυγμα” που βοήθησα με τους ρόλους των μικρών» αποκαλύπτει.

Αναφέρει πως το αρχικό πλάνο δεν ήταν να συμμετάσχει στη σειρά, ωστόσο επειδή επιθυμούσε να εισάγει το στοιχείο της hip-hop, εν τέλει αποφάσισε να παίξει.

«Θυμάμαι την Κάρμεν Ρουγγέρη που μας κυνηγούσε στα καμαρίνια για να μην καπνίζουμε και τον Σάκη Μπουλά που μας έπαιζε καραγκιόζη στα διαλείμματα» θυμάται χαρακτηριστικά και σημειώνει για τον Σάκη Μπουλά πως σε ένα επεισόδιο είχε συνθέσει μόνος του το rap κομμάτι που είχε πει.

«Τότε με τη σειρά γινόταν χαμός…ο κόσμος μου λέει πως μεγάλωσε μαζί μας και αυτό είναι πολύ ωραίο. Τότε πολλά κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα μαζί μας» λέει.

Δηλώνει πως τα μυαλά του δεν πήραν αέρα και τον στεναχωρεί που ο κόσμος υιοθετεί ως πρότυπο ότι βγαίνει στην τηλεόραση δίχως να το «ψάχνει» περισσότερο.

«Μου πρότειναν πολλές φορές μετά το τέλος της σειράς να κάνω τον ράπερ αλλά με τις κάμερες νιώθω λίγο άβολα» αποκαλύπτει ενώ βρίσκει τον εαυτό του περισσότερο θετικό στο να συμμετάσχει σε ταινία παρά στο θέατρο.

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares