Σάββατο , 28 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Κωνσταντίνος Βαθιώτης:”Ο αόρατος εχθρός έχει καταστήσει αόρατη την ελευθερία και τα δικαιώματά μας-Η θρησκευτική λατρεία δεν μπορεί να ανασταλεί.”

Κωνσταντίνος Βαθιώτης:"Ο αόρατος εχθρός έχει καταστήσει αόρατη την ελευθερία και τα δικαιώματά μας-Η θρησκευτική λατρεία δεν μπορεί να ανασταλεί."

Κωνσταντίνος Βαθιώτης:“Ο αόρατος εχθρός έχει καταστήσει αόρατη την ελευθερία και τα δικαιώματά μας. Η θρησκευτική λατρεία δεν μπορεί να ανασταλεί.” -Κ. Βαθιώτης στον Focus FM – HXHTIKO


“Ο αόρατος εχθρός -έτσι όπως αποκαλούν τον κορωνοιό τόσο ύποπτα- έχει καταστήσει αόρατη την ελευθερία και τα δικαιώματά μας” τόνισε μιλώντας στον Focus FM καΙ στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση o Καθηγητής ποινικού Δικαίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης. Τόνισε ότι έχουμε αναστολή της θρησκευτικής λατρείας, η οποία -όπως είπε- δεν προβλέπεται ούτε καν στο Άρθρο 48 της κατάστασης πολιορκίας. Η θρησκευτική λατρεία δεν μπορεί να ανασταλεί, είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε και στη χρήση του όρου “ψεκασμένος” από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. “Ο όρος “ψεκασμένος” όταν χρησιμοποιείται από έναν Πρωθυπουργό απαξιωτικά για μια μερίδα πολιτών είναι, όχι απλά τραγικός, αλλά δεν ξέρω πώς να τον χαρακτηρίσω. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε εάν είμαστε ψεκασμένοι επειδή αμφισβητούμε ολοκληρωτικά την πανδημία; (…) Πρόκειται για τρομερή διαστρέβλωση. Δεν υπάρχουν ολικοί, απόλυτοι αμφισβητίες. Υπάρχουν αμφισβητίες του μεγέθους αυτής της πανδημίας, των ουσιαστικών διαστάσεων της και κυρίως της φονικότητας. Ο ιός είναι φονικός, με τί στοιχεία; (…) Τι ποσοστό θνητότητας έχουμε, για να καταλάβουμε αν δικαιολογείται αυτό το παραλήρημα” σημείωσε ο κ. Βαθιώτης, ο οποίος έκανε λόγο για αλλόκοτη διαχείριση της πανδημίας.

” Η επιστήμη προχωρά αμφισβητώντας αυτό που… πασάρεται ως αυτονόητο”.

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares