Τρίτη , 9 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Κωλοτούμπα Υπουργού Άμυνας για Συμφωνία των Πρεσπών:”Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή”

Ο «Μακεδονομαχος» υπουργός Άμυνας, του Κυριάκου Μμητσοτάκη ,Ν.Παναγιώτοπουλος, κάποτε έδινε…”μάχη” για τη συμφωνία των Πρεσπών. Θυμάστε πότε ήταν;

Ήταν εκείνη την προεκλογική περίοδο που ξαφνικά η ΝΔ, ένα κόμμα της παγκοσμιοποίησης, που φιλελευθεροποιήθηκε καιρό και δεν έχει πλέον σχέση με την Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, εκμεταλλεύτηκε τα πατριωτικά συναισθήματα του Ελληνικού Λαού σε ένα από τα κορυφαία ευαίσθητα θέματα, που δεν ήταν άλλο από το Σκοπιανό ζήτημα.

Έτσι κατάφερε να αποσπάσει μεγάλο ποσοστό από τον πατριωτικό χώρο και να διαμορφώσει κυβέρνηση πλειοψηφίας, με το σύνθημα τότε να ήταν “να φύγει ο Τσίπρας”, με κάτι παρόμοιο να γίνει τρεντ και σε αυτές τις εκλογές ενδεχομένως. Ας μην λησμονείται και η πολιτική αποχή, που βοήθησε τον αλγόριθμο του εκλογικού νόμου να παραχωρήσει μεγάλη ισχύ στην Νέα Δημοκρατία. Όσο πιο πολλοί ψηφίζουν, τόσο πιο πολύ θα αποδυναμώνονται για τα γνωστά κόμματα που κυριάρχησαν επί δεκαετιών και θα πολυκομματοποιείται η βουλή.

Παρουσιάζουμε το βίντεο ντοκουμέντο με την “κωλοτούμπα” του υπουργού άμυνας, όταν κάποτε η ΝΔ πολιτευόταν και τράβηξε το χαρτί της σκληρής αντιπολίτευσης, με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών.

https://twitter.com/Marka2_/status/1545500888424488962

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares