Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κολωνός: Εξετάζονται τα 5 αδέρφια της 12χρονης για το ενδεχόμενο κακοποίησης

Στο νοσοκομείο «Παίδων» βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες του Mega το 12χρονο κορίτσι που βιάστηκε στον Κολωνό και τα πέντε αδέρφια της και εξετάζονται σε ειδικό χώρο.

Τα παιδιά έχουν όλη την φροντίδα των γιατρών και τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, καθώς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Αρχικά έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υποστεί και τα υπόλοιπα παιδιά έχουν ίχνη κακοποίησης.

Από εκεί και πέρα εάν ζητηθούν περαιτέρω εξετάσεις από τις Αρχές, σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστεί η συνδρομή ενός ιατροδικαστή. Τα δύο ενήλικα παιδιά της οικογένειας βρίσκονται με την γιαγιά τους.

Ο θείος επικοινώνησε μαζί μας λέει το Χαμόγελο του Παιδιού
Ο Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή Live News σχετικά με τα ανατριχιαστικά γεγονότα για τον βιασμό της 12χρονης.

Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε σχετικά: «Έχουμε δεχθεί αναφορές τις τελευταίες ημέρες που μιλάνε για θέματα που αφορούν την οικογένεια αυτή και που αν αποδειχθούν το θέμα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που γνωρίζουμε».

Και ξεκαθάρισε ο πρόεδρος «Αυτό που συνέβη είναι στις αρχές Σεπτέμβρη μας τηλεφώνησε ανώνυμα ο θείος της 12χρονης και μας είπε ότι βρήκε στο κινητό της ανιψιάς του επικοινωνία με μεγαλύτερους άνδρες και μας ζητούσε την δική μας κατεύθυνση τι θα πρέπει να κάνουν».

Οι γονείς της 12χρονης δεν επικοινώνησαν ποτέ με το Χαμόγελο του Παιδιού παρά το γεγονός ότι τους είχε ζητηθεί. Είναι μία οικογένεια δυσλειτουργική και θα έπρεπε να έχουν την στήριξη κάποιας προνοιακής διαδικασίας, εκτίμησε ο κ. Γιαννόπουλος.

newsit.gr

Shares