Κυριακή , 5 Φεβρουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Κόλαφος η Σκορδά για Μαρία Σολωμού: «Για να την κρίνεις δημόσια πρέπει να δεις τι υπάρχει από πίσω και για σένα»

“Το τι κάνουν αυτοί που ηθικολογούν και ποια είναι η πραγματική τους ζωή είναι μεγάλο θέμα. Όταν κρίνεις κάποιον, πρέπει να έχεις από πίσω ένα καθαρό πεδίο ψυχής και παρελθόντος” τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά και το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό Μας» σχολίασαν την πρόσφατη παραδοχή της Μαρίας Σολωμού πως έχει υπάρξει πολυγαμική σε αρκετές περιόδους της ζωής της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει μέσω του podcast που διατηρεί πως έχει υπάρχει ταυτόχρονα με 3-4 συντρόφους, μία συνήθεια που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ούτε μετά από 12 χρόνια ψυχοθεραπείας. Αυτή της η παραδοχή προκάλεσε σωρεία αρνητικών σχολίων στα social media.

«Αν θέλετε να ανοίξουμε μία κουβέντα του τι κάνουν αυτοί που ηθικολογούν και ποια είναι η πραγματική τους ζωή είναι μεγάλο θέμα. Όταν έχεις άποψη για κάποιον, πρέπει να έχεις από πίσω ένα καθαρό πεδίο ψυχής, βιωμάτων και παρελθόντος, για να μπορείς να το υποστηρίξεις» ξεκίνησε να λέει η Φαίη Σκορδά στην αρχή της συζήτησης.

«Για να κάνεις μία κριτική στη Μαρία Σολωμού, επειδή είσαι ένας πολύ συντηρητικός άνθρωπος και δεν δέχεσαι για ένα διάστημα μία γυναίκα να έχει 3-4 σχέσεις – που η ίδια θα μπορούσε να το έχει αποκρύψει, είπε όμως την αλήθεια της – την ακούς, διαφωνείς, συμφωνείς, την κρίνεις αλλά για να τοποθετηθείς δημόσια πρέπει να δεις τι υπάρχει από πίσω και για σένα» πρόσθεσε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

Η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε από την πλευρά της: «Η Μαρία Σολωμού για εμένα είναι μία ωμή γυναίκα, έχει μία ειλικρίνεια που την εκτιμώ απεριόριστα. Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας δεν είναι έτοιμο για αυτή τη γυναίκα και την προσωπικότητα».

«Μπορείς να πεις ότι δεν μου αρέσει αυτό, δεν συμφωνώ με τον τρόπο που χειρίζεται τα προσωπικά της. Είναι άλλο αυτό και άλλο να κουνάς το δάχτυλο» παρατήρησε η Φαίη Σκορδά.

«Το να κουνάς το δάχτυλο βαριέμαι πάρα πολύ να ασχοληθώ με όλους αυτούς τους τυχάρπαστους τύπους που μιλάνε στις οθόνες – και είναι άνδρες οι πιο πολλοί – και λένε τα αίσχη για τις γυναίκες. Δεν με ενδιαφέρει» απάντησε με έμφαση η Έλενα Χριστοπούλου.

«Το θέμα είναι τι κρύβει πραγματική δυστυχία και τι πραγματική ευτυχία. Δεν είναι θέμα μαγκιάς, ούτε γυναίκας ούτε άνδρα» σημείωσε κλείνοντας το θέμα η Φαίη Σκορδά.

 

πηγή: zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares