Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023

Κόλαφος η Μαίρη Μηλιαρέση για τη διάρρηξη στο σπίτι της – «Δεν υπάρχει τίποτα να κλέψεις βλαμμένε»

Όσα ανέφερε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Η Μαίρη Μηλιαρέση πόσταρε στο Facebook βίντεο από την εικόνα… χάους που αντίκρισε στο σπίτι της όταν μπήκε μέσα, είδε τα πάντα άνω – κάτω και κατάλαβε ότι άγνωστοι είχαν κάνει διάρρηξη.

Η παρουσιάστρια έλειπε από το σπίτι της στην Αθήνα για μέρες. Είχε πάει για να περάσει κάποιες από τις μέρες των εορτών στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας και όταν γύρισε στην Αθήνα είδε ότι άγνωστοι κλέφτες είχαν μπει στο σπίτι της.

Η Μαίρη Μηλιαρέση ανέβασε βίντεο που έδειχνε το σπίτι της… ανάστατο από τους κλέφτες και τους τα… έσυρε, καθώς ανέφερε: «Ληστεία ποδαρικό για καλή χρονιά!! Που πας ρε Καραμήτρο? Δεν υπάρχει τίποτα να κλέψεις βλαμμένε! Δεν ήξερες. Δεν ρώταγες πριν τα κάνεις μπάχαλο όλα. Έλάτε να συμμαζέψετε τώρα. Νούμερα».

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ για τη διάρρηξη στο σπίτι της και περιέγραψε τις στιγμές που έζησε.

«Μόλις είχα μπει στο σπίτι και είχα σοκαριστεί, ήταν πολύ ανατριχιαστικό αυτό το πράγμα. Με είχαν κλειδώσει από έξω. Έλειπα δύο ημέρες και επιστρέφοντας δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα μου. Κάλεσα κλειδαρά.

 

Αυτοί έφυγαν από τη μπαλκονόπορτα έχοντας κάνει το σπίτι μπάχαλο!», ανέφερε η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία επισήμανε πως ακόμα δεν γνωρίζει τι λείπει από την οικία της.

 

πηγή: zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares