Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Κόμπι Μπράιαντ: Αφιερώνουν γήπεδο αξίας 44εκ.δολαρίων εις μνήμην του εξέχαστου καλαθοσφαιριστή

Αναρωτηθήκατε πότέ πως θα ήταν να έχετε ένα σπίτι που να διαθέτει γυάλινους τοίχους, προσομοιωτή γκολφ, ένα γήπεδο μπάσκετ που έχει ως θέμα τον Κόμπι Μπράιντ, πισίνα υπερχείλισης, σπα, γκαλερί αυτοκινήτων, κινηματογράφο με ταβάνι που παίρνει έμπνευση από τις οροφές των Rolls-Royce και μπαρμπέρικο;

Για τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Φέινμπεργκ αυτό έγινε πραγματικότητα, καθώς ο τύπος αγόρασε μόλις μια απίστυετη κατοικία στο Λος Άντζελες για 44 εκατομμύρια δολάρια, η οποία περιλαμβάνει όσα αναφέραμε παραπάνω και ακόμα περισσότερα!

Ο Ράμτιν Ρέι Νοσράτι, ο οποίος είναι Real Estate Developer, Designer & Investor σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια στο Λος Άντζελες, επιβεβαίωσε την αγορά της κατοικίας στην The Wall Street Journal, λέγοντας πως είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη που θα δείτε, ενώ έχει δηλώσει πως με το που μπεις στο εσωτερικό της θα νομίζεις πως είσαι σε διακοπές.

Η κατοικία των τριών επιπέδων καταλαμβάνει περίπου 5.100 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 4,8 στρεμμάτων με θέα στο Μουσείο Getty. Περιλαμβάνει 7 υπνοδωμάτια, 11 μπάνια και έναν ξενώνα για καλεσμένους.

 

Το highlight του σπιτιού και ένας από τους λόγους που το αγόρασε ο Φέινμπεργκ, είναι φυσικά το γήπεδο μπάσκετ, το οποίο σίγουρα θα ζηλεύει οποιοσδήποτε φαν του NBA. Διαθέτει την υπογραφή του Κόμπι, τους αριθμούς της φανέλας και το περίφημο λογότυπό του Mamba, καθώς και φωτογραφίες από τους θρύλους του ΝΒΑ, όπως ο Μάικλ Τζόρνταν και ο ΛέΜπρον Τζέιμς στα τοιχάκια που το περιβάλλουν.

 

 

Πηγή: perpetual.gr

Shares