Παρασκευή , 18 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

KOΛΑΣΗ στο κέντρο της Αθήνας! Κλειστό το κέντρο από μποτιλιάρισμα και διαδηλώσεις…

KOΛΑΣΗ στο κέντρο της Αθήνας! Κλειστό το κέντρο από μποτιλιάρισμα και διαδηλώσεις…

Η κίνηση κάνει τη ζωή – κόλαση για τους οδηγούς που βρίσκονται αυτή την ώρα στους δρόμους. Σχεδόν σε ολόκληρη την Αττική η κίνηση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Στον Πειραιά οι δρόμοι από και προς το ΣΕΦ έχουν μπλοκάρει, στο Φάληρο η παραλιακή έχει πρόβλημα και στα δύο ρεύματα. Ανάλογη εικόνα στην παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος του παλιού αεροδρομίου.

“Κόλαση” στο ποτάμι καθώς η λεωφόρος Κηφισού έχει πολύ έντονο πρόβλημα στην άνοδο από τη λεωφόρο Αθηνών ως τη Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση ως τις τρεις γέφυρες.

Έντονο πρόβλημα υπάρχει στην κάθοδο της Μεσογείων από την Αγία Παρασκευή ως το κέντρο, αδιάβατα είναι και τα δυο ρεύματα στην Κατεχάκη μεταξύ Μεσογείων και Κηφισίας, πολύ έντονο πρόβλημα έχει η Βουλιαγμένης από τη Χαραυγή και πάνω.
Έντονο μποτιλιάρισμα υπάρχει από τον Άγιο Σώστη και πάνω στη Συγγρού, ενώ αδιάβατη είναι η άνοδος της Βασιλέως Κωνσταντίνου ως το Χίλτον.

Πολύ έντονο είναι το πρόβλημα στην Κηφισίας από το ΚΑΤ ως την Αγία Βαρβάρα, αλλά και στο Γηροκομείο.
Μποτιλιαρισμένα είναι επίσης και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η κατάσταση στο κέντρο αναμένεται να γίνει ακόμη χειρότερη καθώς γίνονται τρεις συγκεντρώσεις σχεδόν παράλληλα.KOΛΑΣΗ στο κέντρο της Αθήνας! Κλειστό το κέντρο από μποτιλιάρισμα και διαδηλώσεις…

Η ΑΔΕΔΥ στις 12:00 θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στην Ομόνοια.

Στις 13:00 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση τα Πρωτοβάθμια Σωματεία στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Η απεργία των ταξί συνεχίζεται ενώ το επιβατικό κοινό δεν θα έχει στη διάθεσή του το μετρό ως τις 09:00 και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας.

Χωρίς λεωφορεία θα μείνει η Αθήνα, από τις 11:00 έως τις 18:00. Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του αεροδρομίου.

Τα τρόλεϊ δεν θα κινούνται μεταξύ 12:00 – 16:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 17:00.

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares