Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023

Κλινικά νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σκόνδρας

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την κατάσταση του 22χρονου ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σκόνδρα, ο οποίος κατέρρευσε το Σάββατο (7/1).

Ο νεαρός αθλητής είναι κλινικά νεκρός, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Οι γονείς του Δημήτρη, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνομένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, ενημερώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (10/1). Παρά την τραγωδία τους, πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, ο οποίος έδωσε γενναία μάχη τις τελευταίες ώρες για να μείνει στη ζωή.

«Δυστυχώς ο Δημήτρης μας δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδωσε ώστε να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένεια μου και η οικογένειά του Αχαϊκού ποδοσφαίρου από απόψε θρηνεί άλλο ένα παλικάρι. Οι γονείς του έχουν πάρει μια γενναία απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανα του και αυτό μας κάνει περήφανους. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Δημήτρη μου!», έγραψε σε ανάρτηση της στο διαδίκτυο η θεία του 22χρονου, Μαρία Σταθά Δελδήμου.

Ο Δημήτρης Σκόνδρας κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία. Πριν από λίγο καιρό είχε ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία, ενώ ήταν ανιψιός του υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Ιωάννη Πετρούτσου.

Πηγή: Newsbomb.gr/onsports.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares