Τετάρτη , 28 Σεπτεμβρίου 2022

Κλιματική αλλαγή ή Κλιματική…υστερία; Συγκρίνετε 2 τεύχη από το περιοδικό “TIMES” και βρείτε το νόημα

Σενάρια που θυμίζουν τη μεγαλύτερη φάρσα που συστηματικά τρόμαξε τον κόσμο και μέχρι οδηγώντας ακόμα σε αυτοκτονίες, όπως εκείνα του 2012, τελικά αρχίζουν να αντιφάσκουν ή να παράγουν ερωτηματικά στον μέσο αναγνώστη.

Θυμάστε που όταν λέγανε ότι ο κόσμος θα τελειώσει το 2012; Μέχρι και ταινία δημιουργήθηκε! Και άνθρωποι, που στα σοβαρά πίστεψαν ότι θα συγκρουστεί ο πλανήτης Γη με έναν εξωπλανήτη, τον Νιμπίρου, ο κόσμος…”τα έχασε”! Και δεν ήταν η πρώτη φορά, όπως θα παρατηρήσετε και στις παρακάτω εικόνες, αλλά και ερωτηθέμενοι, εάν όλα αυτά αποτελούν πειράματα για να παρατηρούν οι ελίτ του πλανήτη τις αντιδράσεις της ανθρωπότητας και με αυτόν τον τρόπο να κεφαλαιοποιηθούν από αυτές…

New Year's Eve 15 Years Ago: How We Prepped for Y2K | Time

Λέγανε ότι ο κόσμος θα τελειώσει το 2000…το περιοδικό ΤΙΜΕ ανατροφοδότησε την υστερία.

Πριν από αυτό όμως, το ίδιο περιοδικό είχε προειδοποιήσει τους πολίτες ότι ο πλανήτης θα παγώσει σύντομα εκδίδοντας το τεύχος με εξώφυλλο το 1977, εικάζοντας έναν πιγκουίνο να στέκεται στην κορυφή ενός παγόλοφου που έλειωνε. Σταδιακά το άλλαξαν, με αφορμή τις δηλώσεις του Αλ Γκορ, ο οποίος έπεισε το σύστημα να το “γυρίσει” και λέγοντας ότι ο πλανήτης θα υπερθερμανθεί λόγω των αερίων.

Εικόνα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares