Δευτέρα , 3 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Κλιμάκωση στην Εξεταστική Επιτροπή: «Τι μιλάς εσύ ρε Χρυσαυγίτη;»

Ένταση επικράτησε στην Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις ανάμεσα στον Κωσταντίνο Κυρανάκη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι βουλευτές της πλειοψηφίας θεώρησαν πως οι ερωτήσεις του κυρίου Τζανακόπουλου ήταν ουσιαστικά συμπεράσματα και όχι ερωτήσεις, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να διαμαρτύρονται προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Κυρανάκης φέρεται να πήγε πάνω από το κεφάλι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, φωνάζοντας προς αυτόν προκειμένου να σταματήσει τις ερωτήσεις. Βλέποντας το αυτό ο κ. Τζανακόπουλος και απευθυνόμενος προς τον βουλευτή της ΝΔ, φέρεται να του είπε «τι μιλάς εσύ ρε Χρυσαυγίτη;».

Το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο όταν ο κύριος Τζανακόπουλος απευθυνόμενος προς τον Κωσταντίνο Κυρανάκη είπε: τι μιλάς εσύ ρε Χρυσαυγίτη. Όπως είναι λογικό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εκνευρίστηκε και με τη σειρά του ύψωσε τους τόνους. Ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Κεφαλογιάννης βλέποντας την κατάσταση να εκτραχύνεται αναγκάστηκε να διακόψει για μερικά λεπτά προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μετά από λίγη ώρα οι βουλευτές επανήλθαν στην αίθουσα και συνεχίστηκε η κατάθεση του κυρίου Δεμίρη. Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, στο εσωτερικό του κόμματος εκφράστηκε δυσαρέσκεια για τη στάση του Κων. Κυρανάκη.

 

ethnos.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares