Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ανοιξιάτικα Χριστούγεννα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει ότι ο καιρός τα Χριστούγεννα θα είναι ανοιξιάτικος και ο υδράργυρος θα πάρει την ανηφόρα. Ο μετεωρολόγος ανέφερε ότι η θερμοκρασία την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά και την επόμενη μέρα θα σε πολλές περιοχές ακόμα και πάνω από τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε την πρόβλεψή του για τον καιρό τα Χριστούγεννα μέσα από ανάρτησή του στο Facebook. O μετεωρολόγος ανέφερε ότι ο καιρός προσπαθεί να θυμίσει χειμώνα τα τελευταία 24ωρα, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει πολύ.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε στην ανάρτησή του ότι ο καιρός αλλάζει, καθώς ο υδράργυρος θα πάρει την ανηφόρα. Μάλιστα τόνισε ότι τα Χριστούγεννα, αλλά και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων η θερμοκρασία θα ανέβει ακόμα και πάνω από τους 20 βαθμούς.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τον καιρό τα Χριστούγεννα:
Οδεύοντας προς τα Χριστούγεννα – Ηλιούγεννα

Με τον καιρό να προσπαθεί να θυμίσει κάτι από χειμώνα κυλούν τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας με τον υδράργυρο να επανέρχεται κοντά στα φυσιολογικά ή και λίγο πιο κάτω για την εποχή επίπεδα και τον παγερό βοριά να κυριαρχεί μέσα στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά.

Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν φαίνεται να κρατούν για πολύ μιας και η πολική αέρια μάζα έχει αρχίσει ήδη και εκφυλίζεται οι δε βοριάδες που κράτησαν δεμένα τα πλοία αρχίζουν και εξασθενούν κι έτσι ο υδράργυρος θα τραβήξει για άλλη μια φορά την ανηφόρα για να βρεθεί τα Χριστούγεννα αλλά και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων ακόμη και πάνω από τους 20 βαθμούς τοπικά.

Τα παραπάνω που αναλύσαμε αποτυπώνονται στον χάρτη μας όπου σημειώνουμε ενδεικτικά που αναμένεται να βρεθεί η θερμοκρασία ανήμερα των Χριστουγέννων με τον ήλιο να κυριαρχεί στον ουράνιο θόλο και τις θάλασσές μας καλοτάξιδες, καιρός που δεν θα προβληματίσει τους ταξιδιώτες μας. Η ψύχρα – κρύο βέβαια θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους τη νύχτα και το πρωί για να μας θυμίζουν και σε ποια εποχή βρισκόμαστε.

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαμόγελο!

 

newsit.gr

Shares