Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Κλάματα στο My Style Rocks – Η αδικία πνίγει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου….

“Νιώθω λίγο ότι δεν με αφήνουν να χαρώ τη χαρά μου…”


Την πλέον έντονη συναισθηματική της στιγμή φαίνεται πως είχε, στο επεισόδιο του My Style Rocks της Πέμπτης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η εκρηκτική διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας λύγισε όταν ένιωσε την αδικία να την πνίγει!

“Θέλω να πω κάτι επειδή έχει αναφερθεί πάρα πολύ το όνομα μου τις τελευταίες μέρες και καταλαβαίνω τον λόγο. Λόγω του ότι έχω κάνει κάποιες νίκες που μάλλον δεν τις περίμεναν οι κοπέλες. Έχω να πω ότι εγώ πάρα πολλές φορές νιώθω αδικημένη από τον τρόπο που με βαθμολογούν τα κορίτσια” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, προσθέτοντας λίγο αργότερα πως “έχω δεχθεί και πάρα πολύ κακή κριτική και όλοι είμαστε εδώ για να δουλεύουμε σκληρά”.

“Νιώθω λίγο ότι δεν με αφήνουν να χαρώ τη χαρά μου” πρόσθεσε, επίσης, η γοητευτική διαγωνιζόμενη ξεσπώντας αμέσως μετά σε κλάματα. “Όλα τα κορίτσια έκαναν παρατήρηση για ένα σχόλιο που μου έκανε μια φορά ένας κριτής! Και δεν μου έχει ξανακάνει! Και δεν είπε ότι είμαι η καλύτερη στο στιλ, είπε ότι βλέπει μια εξέλιξη και πειραματίζομαι. Τίποτα άλλο! Απλά τα κορίτσια δεν μου λένε ξεκάθαρα πως, “αισθάνομαι ότι δεν είσαι αληθινή αλλά ψεύτικη”! Να μου το πουν! Πετάνε το μπαλάκι από δω και από κει και για μένα αυτό είναι ψυχολογικός πόλεμος. Γιατί από την αρχή τα κορίτσια έχουν δει πολύ δυνατές εικόνες. Ούτε έχω κάνει φασαρία, ούτε έχω ζηλέψει και έχω δεχθεί πολύ αρνητική κριτική”!

Μια απρόσμενη έκρηξη συγκίνησης από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου…

 

https://www.youtube.com/watch?v=JCg3VwzAp2o&feature=emb_title

 

zappit

Shares