Κυριακή , 17 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Και το «όργιο» ρουσφετιών έχει συνέχεια! 70 μετατάξεις έκανε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου…

Στον δρόμο που χάραξε η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος έσπευσε στο… παρά πέντε της διάλυσης της Βουλής να ολοκληρώσει τα ρουσφέτια προσλήψεων και μετατάξεων.


Οπως φαίνεται από το σχετικό ΦΕΚ, ο υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε 70 μετατάξεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ε θέσεις μόνιμων διοικητικών υπαλλήλων.

Το σχετικό ΦΕΚ με την υπογραφή του κ. Γαβρόγλου έχει ημερομηνία 7 Ιουνίου, ημερομηνία που έκλεισε και επίσημα η Βουλή πριν ο Αλέξης Τσίπρας μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητώντας πρόωρες εκλογές και ενώ είχε ήδη ξεσπάσει σάλος από τις αποκαλύψεις για τα ρουσφέτια στελεχών της κυβέρνησης.

Μετατάξεις – ρουσφέτια και με εντολή του Αλέξη Τσίπρα
Μόλις τη Δευτέρα έγινε γνωστό πως ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός προχώρησε σε μετατάξεις λίγο πριν κλείσει η Βουλή. Oπως προκύπτει από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στις 31 Μαΐου, και ενώ η χώρα βάδιζε ήδη σε πρόωρες εκλογές μετά τη συντριπτική ήττα του κυβερνώντος κόμματος στις ευρωεκλογές, με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα μετατάχθηκαν στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού 4 μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι, που οι πληροφορίες θέλουν όλοι να είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι μετατάξεις έγιναν λίγα 24ωρα πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με την Τασία Χριστοδουλοπούλου που οδήγησε στην απόφασή της πρώην αντιπροέδρου της Βουλής να μην είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

 

iefimerida

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares