Τετάρτη , 8 Φεβρουαρίου 2023

Κιβωτός του Κόσμου: «Με αποκλήρωσε η μητέρα μου και έγραψε τα πάντα στη ΜΚΟ»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου με μια ακόμα μαρτυρία να προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Μία 28χρονη κατήγγειλε ότι η μητέρα της την αποκλήρωσε, δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και έγραψε όλη της την περιουσία στην Κιβωτό του Κόσμου

«Η μητέρα μου γνώρισε μία κυρία στο νοσοκομείο όπου έκανε τις χημειοθεραπείες της. Η εν λόγω γυναίκα δεν ήταν άρρωστη και δεν είχε κάποιο συγγενικό πρόσωπο εκεί που νοσούσε. Είχε άνδρα δικηγόρο, γιο δικηγόρο και μία φίλη συμβολαιογράφο όπου συνετάχθη και η διαθήκη. Η διαθήκη είναι πολύ έξυπνα διατυπωμένη. Με αποκληρώνει γιατί όπως αναγράφει, τη χτυπούσα πολύ βίαια, ότι την έβαζα να τρώει τα αποφάγια κτλ. Η μητέρα μου είχε 80% αναπηρία, είχε ψυχικές ασθένειες και σωματικά ήταν σε άθλια κατάσταση. Ήταν κυριολεκτικά λιωμένα.

Σίγουρα δεν είχε τη διαύγεια αλλά δεν μπορούσε και να βγει από το σπίτι για να πάει σε μία συμβολαιογράφο για να το κάνει όλο αυτό. Έχω χαρτιά που είναι διαγνωσμένη η ψυχική νόσος, τα οποία έχουν κατατεθεί και στην αγωγή που έκανα» ανέφερε η 28χρονη στο T-live.

Όπως ισχυρίστηκε η 28χρονη λίγους μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας της, εμφανίστηκαν δύο κύριοι από τη δομή έξω από το σπίτι της, κρατώντας μία εξουσιοδότηση από την πρεσβυτέρα. «Τους εξουσιοδοτούσε η πρεσβυτέρα να έρθουν μέσα στο σπίτι να αλλάξουν τις κλειδαριές, να κάνουν εκτίμηση της περιουσίας και μας ζητούσαν τα κλειδιά από το σπίτι, χωρίς να έχει γίνει αποδοχή κληρονομιάς. Είναι παράνομο».

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares