Πέμπτη , 22 Φεβρουαρίου 2024
Τελευταία Νέα

Κιβωτός του Κόσμου: «Ήρθε στην απομόνωση και προσπάθησε να με παρενοχλήσει σεξουαλικά»

Συγκλονίζει πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» που αποκαλύπτει στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου πως ανώτατο στέλεχος της δομής είχε μπει στο δωμάτιο απομόνωσης που βρισκόταν ως «τιμωρημένος» και προσπάθησε να τον παρενοχλήσει σεξουαλικά.

«Όταν ήμουν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας όταν κοιμόμουν εγώ, είχε έρθει ο (…) και ξαπλώνει στο κρεβάτι μου και μου πιάνει τα (…) και του λέω ‘τι κάνεις ρε;’ και μου λέει ‘θα σου αρέσει’».

Η αντίδραση του ήταν ακαριαία. Όπως λέει, τον χαστούκισε και του ζήτησε να φύγει από το σκοτεινό δωμάτιο που τον είχαν κλειδώσει για τιμωρία.

«Και του έριξα χαστούκι εκεί και του λέω ‘σήκω, φύγε από εδώ’. Κι έφυγε και από τότε με είχε στα όπα όπα για να μη μιλήσω και φοβόμουν κιόλας να μιλήσω. Γιατί και σε άλλο παιδί είχε κάνει κάτι στην κατασκήνωση. Και τον είχαν βγάλει τρελό».

Ο 15χρονος είχε μιλήσει τότε μόνο σε έναν φίλο του, που είχε βιώσει κάτι αντίστοιχο από τον ίδιο άνθρωπο. Λίγες μέρες μετά, ο φίλος του αυτός απομακρύνθηκε από την «Κιβωτό του Κόσμου».

«Μου είχε πει ότι ακριβώς αυτό του είχε κάνει το ίδιο πρόσωπο. Τον είχαν απομακρύνει, τον είχαν βγάλει τρελό και μετά μας έλεγαν ότι είναι κωλόπαιδα. Όσοι έφευγαν από το κέντρο μας έλεγαν είναι κωλόπαιδα, ότι θα μπλέξουν. Έτσι έλεγαν και στον αδελφό μου για μένα».

newsit.gr

Shares