Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Κιβωτός του Κόσμου: Επανεμφάνιση πρεσβυτέρας σε δομή

Κιβωτός του Κόσμου: Την επανεμφάνισή της στη δομή του Κολωνού έκανε η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντωνίου, Σταματία Γεωργαντή, με τις κάμερες να καραδοκούν για μια κουβέντα της μετά και τη δεύτερη καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του συζύγου της.

Η πρεσβυτέρα έφτασε στη δομή, συνοδεία «πρωτοπαλίκαρου» του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος κατά την έξοδο της Σταματίας Γεωργαντή έσπρωχνε και εμπόδιζε κάμερες να την καταγράψουν μέχρι να φτάσει στο αυτοκίνητο που την περίμενε και να αποχωρήσει από το σημείο.

Καίει πατέρα Αντώνιο και πρεσβυτέρα το πόρισμα των ελεγκτών
Σοβαρές ενδείξεις τέλεσης τριών κακουργημάτων από τον ιδρυτή της Κιβωτού πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και τουλάχιστον δύο στενούς τους συνεργάτες προκύπτουν από το δεκασέλιδο πόρισμα των ελεγκτών της Αρχής για την Καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το ζευγάρι ζούσε με χρήματα της οργάνωσης. Παράλληλα, εντοπίστηκαν αγορές ακινήτων από τον πατέρα Αντώνιο που θεωρούνται ύποπτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που φαίνεται να βαραίνει την πρεσβυτέρα είναι ότι είχε τη διαχείριση της οργάνωσης, και για άλλα δύο πρόσωπα φέρεται να προέκυψαν «ύποπτα» ποσά.

Οι ελεγκτές της Οικονομικής Αστυνομίας έκαναν «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά στοιχεία των τεσσάρων προσώπων και βρήκαν ενδείξεις για τα αδικήματα της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα και της Υπεξαίρεσης και της Απιστίας.

Παράλληλα, με διάταξη του κ. Βουρλιώτη δεσμεύτηκε η περιουσία του Πατέρα Αντωνίου, της Σταματίας Γεωργαντή και των δύο, πρώην στελεχών της Κιβωτού του Κόσμου. Το πόρισμα έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο Εισαγγελέας, κ. Ιωάννης Σεβης.

 

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares