Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν σας πρόδωσα, ανεβαίνω Γολγοθά»

«Δεν πρόδωσα» την εμπιστοσύνη των Ελλήνων δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας Αντώνιος μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την «Κιβωτό του Κόσμου». Ο πατέρας Αντώνιος τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Ο πατέρας Αντώνιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως γνωρίζει για την πορεία στον Γολγοθά και πως στο τέλος θα υπάρξει Ανάσταση για όλα όσα ακούγονται για την «Κιβωτό του Κόσμου»: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι λειτουργός του Υψίστου και είμαι έτοιμος να αποδεχτώ ό,τι ο Θεός επιτρέψει είτε κατά παραχώρηση είτε κατά ευλογία. Μετέχω στο σχέδιο του Θεού ενεργά και για του μυστηρίου της ιεροσύνης και της Χάριτος που μου εκχωρήθηκε κατά την χειροτονία μου και εις διάκονο και εις πρεσβύτερο».

Συνέχισε λέγοντας: «Επομένως γνωρίζω τη σταυρική και μαρτυρική πορεία προς τον Γολγοθά όπως γνωρίζω με την ίδια βεβαιότητα και το τέλος αυτής της μαρτυρικής πορείας που είναι η ανάσταση και η δήλωση πρώτα ενώπιον του Θεού και ύστερα ενώπιον των ανθρώπων».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα παιδιά της Κιβωτού: «Η αγωνία μου είναι το μέλλον μόνον αυτών όλων των παιδιών, τα όνειρα, η πορεία και οι ελπίδες τους. Το μήνυμα που εκπέμπω και επιθυμώ να φτάσει τους Έλληνες πολίτες είναι: Δεν σας πρόδωσα! Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας! Δεν πρόδωσα την αγάπη και τον σεβασμό σας! Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη!».

 

O δημοσιογράφος της εκπομπής σημείωσε πως ο πατέρας Αντώνιος είναι εξοργισμένος και καταπονημένος με όσα ακούγονται, ενώ σημείωσε με έμφαση πως εξακολουθεί να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά.

 

newsit.gr

Shares