Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν έκανα κακό στα παιδιά», λέει ο πατήρ Αντώνιος

Ο πατήρ Αντώνιος βρίσκεται κλεισμένος σε ένα δωμάτιο, δεν μιλά με κανέναν δικηγόρο και αρνείται κάθε κατηγορία για όσα έρχονται στο φως για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο πατήρ Αντώνιος μετά τη «βροχή» καταγγελιών σε βάρος του από παιδιά – πρών τροφίμους της «Κιβωτού του Κόσμου».

«Δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;», σύμφωνα με επικοινωνία που είχε το STAR με τον πατέρα Αντώνιο Από την πλευρά της η πρεσβυτέρα, σύμφωνα με το δελτίο του Star, αναφέρει: «Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά».

Δηλώσεις πάντως έκαναν και οι συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου«Δεν είναι αλήθεια οι καταγγελίες. Πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα», σχολιάζουν. «Έχουμε κάνει την έρευνά μας και όσα καταγγέλλονται είναι ανυπόστατα ψεύδη».

Ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, βρίσκεται κλεισμένος σε ένα δωμάτιο, δεν μιλά με κανέναν δικηγόρο και δεν έχει τηλεόραση, ούτε διαδίκτυο. Μάλιστα, φέρεται να είναι σε κακή κατάσταση και δέχεται την υποστήριξη γιατρού και ψυχολόγου.

Η πρεσβυτέρα είναι εκείνη που του μεταφέρει κάποιες εξελίξεις, αλλά όχι όλες τις πληροφορίες που βγαίνουν στο φως, καθώς φέρεται να μην μπορεί να τις διαχειριστεί. Οι αρχές γνωρίζουν τον ακριβή τόπο διαμονής του και του έχουν ζητήσει να τους ενημερώσει αν μετακινηθεί, γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να τον καλέσουν.

Όσον αφορά τον 19χρονο που έκανε τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου», επέστρεψε στον Βόλο και ζητά και από άλλα παιδιά που μεγάλωσαν στην Κιβωτό να μιλήσουν και να αποκαλύψουν, όπως λέει, τι συνέβαινε εκεί.

πληροφορίες newsbomb.gr

 

Shares