Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κίνηση τώρα: Η βροχή έφερε… μποτιλιάρισμα στον Κηφισό

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Λεωφορού Κηφισού

Μεγάλες δυσκολίες συναντούν οι οδηγοί που κινούνται επί της Λεωφορού Κηφισού το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σε συνδυασμό και με τη σφοδρή βροχόπτωση που ανά διαστήματα σημειώνεται σε πολλά μέρη του Λεκανοπεδίου, η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα πραγματοποιείται μετ’ εμποδίων.

Συγκεκριμένα, μποτιλιαρισμένο παραμένει το καθοδικό ρεύμα από το ύψος του Πανοράματος μέχρι και τις Τρεις Γέφυρες.

Από την άλλη πλευρά στο ανοδικό ρεύμα αυξημένη κίνηση παρατηρείται από το ύψος του Ιωάννη Ρέντη έως και τη Λεωφόρο Αθηνών.

Κακοκαιρία Denise: Καταρρακτώδης βροχή στην Αττική

Ισχυρές καταιγίδες «χτυπούν» αυτή την ώρα την Αττική, καθώς η κακοκαιρία Denise κάνει το πέρασμά της και από τη χώρα μας.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (23-11-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τη δυτική και τη νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Αργά το βράδυ τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα (κυρίως περιοχή Ρόδου – Καστελλόριζου) και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν.

Στην Αττική σε αρκετές περιοχές ρίχνει δυνατή βροχή, τόσο στα βόρεια προάστια όσο και στα νότια. Μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί προβλήματα. Η κυκλοφορία στο Λεκανοπέδιο διεξάγεται χωρίς προβλήματα από τη βροχή, ωστόσο είναι αυξημένη καθώς οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους σήμερα.

newsbomb.gr

Shares