Πέμπτη , 22 Φεβρουαρίου 2024
Τελευταία Νέα

Κίνηση στην Εθνική με καραμπόλα – Σε ποιες άλλες περιοχές υπάρχει

Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων σημειώθηκε στην Εθνική οδό στο ύψος των διοδίων των Αφιδνών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει ένας τραυματισμός.

Στο σημείο βρίσκεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Την ίδια ώρα, κίνηση παρατηρείται σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας με τον Κηφισό να παρουσιάζει αυξημένη κίνηση (περίπου 9:30 π.μ) και τους οδηγούς να κινούνται με δυσκολία.

Επίσης στην άνοδο προς Λαμία σημειώνεται μποτιλιάρισμα από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στην κάθοδο προς Πειραιά, οι οδηγοί θα συναντήσουν κίνηση από τη Μεταμόρφωση μέχρι την περιοχή του Ρέντη.

Στο «κόκκινο» είναι και η Κηφισίας, κυρίως στο Νέο Ψυχικό και στο ύψος του Golden Hall. Επίσης, μποτιλιάρισμα έχει και η Μεσογείων στην κατεύθυνση προς το κέντρο, στην Αγία Παρασκευή και στον Χολαργό.

Η κυκλοφορία γύρω από τους δρόμους του κέντρου είναι σχετικά ομαλή με εξαίρεση κάποια σημεία που έχουν πρόβλημα, όπως στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την Κηφισίας.

Νοτιότερα, αυξημένη κίνηση έχει στην παραλιακή στον Άλιμο και στον Πειραιά καθώς και στη Λεωφόρο Λαυρίου προς το Κορωπί στο ύψος της Παιανίας.

 

 

cnn.gr

Shares