Τρίτη , 16 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό – Ποιοι άλλοι δρόμοι είναι στα «κόκκινα»

Πολύ αυξημένη κίνηση το πρωί της Τρίτης στον Κηφισό

Σε λεωφόρο ταλαιπωρίας έχει μετατραπεί για άλλο ένα πρωινό ο Κηφισός με την κίνηση να εκτείνεται σε μήκος χιλιομέτρων τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και στο ρεύμα καθόδου ενώ στα «κόκκινα» είναι και αρκετοί άλλοι δρόμοι του λεκανοπεδίου.

Στον Κηφισό η κίνηση στην κάθοδο λίγο πριν τις 8:30 το πρωί της Τρίτης ξεκινούσε από τον κόμβο της Αττικής Οδού και συνεχιζόταν μέχρι την Πέτρου Ράλλη. Από το ίδιο σημείο, δε, ξεκινούσε και η κίνηση στην άνοδο του Κηφισού με τους οδηγούς να συναντούν κίνηση και μποτιλιάρισμα μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και μετά τον κόμβο της Αττικής Οδού.

Στην Αττική Οδό, δε, αυξημένη κίνηση έχει προκαλέσει τροχαίο ατύχημα στην έξοδο για Λαμία, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα με αποτέλεσμα καθυστερήσεις 10΄-15΄από κόμβο Ηρακλείου έως κόμβο Μεταμόρφωσης.

Στους υπόλοιπους δρόμους του λεκανοπεδίου η κίνηση είναι αυξημένη στην κάθοδο της Μεσογείων και της Κηφισίας, στην λεωφόρο Αθηνών προς τον Ασπρόπυργο από το ύψος του Χαϊδαρίου, στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και την παραλιακή προς το λιμάνι από το ύψος του Κηφισού, στον Καρέα στο ρεύμα προς Κατεχάκη.

newsbomb.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares