Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

KINΔΥΝΟΣ για ΠΑΟΚ!Η τρίτη φορά θα είναι φαρμακερή για Λουτσέσκου και Δικέφαλο…

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, κλήθηκε για δεύτερη φορά σε απολογία λόγω δηλώσεών του. Η τρίτη θα είναι και “φαρμακερή” για τον Ρουμάνο και τον Δικεφάλο. Διαβάστε με τι απειλούνται οι ασπρόμαυροι.
Όταν, τον περασμένο Οκτώβριο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τιμωρήθηκε σε πρώτο βαθμό με πρόστιμο για δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του (περί ναζιστικής Γερμανίας), η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση, όχι για τη μείωση του προστίμου, αλλά με σκοπό να εξαλείψει την ποινή

Η κίνηση των νομικών του Δικέφαλου αποσκοπούσε στην αθώωση του, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να χαρακτηριστεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ υπότροπος σε ενδεχόμενο νέων δηλώσεων που θεωρηθούν δυσφημιστικές. Τελικά η επιτροπή εφέσεων διατήρησε την ποινή μειώνοντας το πρόστιμο και πλέον η νέα κλήση του για όσα είπε ο Ρουμάνος μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Τι ισχύει στην πρώτη του υποτροπή; Ο τεχνικός του Δικεφάλου κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο διπλάσιο του πρώτου που του επιβλήθηκε – 20.000 ευρώ είχε κληθεί να πληρώσει τελικά – αλλά και με ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους.

Και όχι μόνο αυτό τα δύσκολα θα προκύψουν σε περίπτωση νέας υποτροπής καθώς τότε θα κινδυνεύει με ποινή και ο ΠΑΟΚ και μάλιστα αυτή μπορεί να είναι και αφαίρεση ενός βαθμού. Καταλαβαίνει κανείς ότι από εδώ και πέρα ο Λουτσέσκου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στις δηλώσεις του, ώστε να μην θέσει σε κίνδυνο τα κεκτημένα της ομάδας του εντός αγωνιστικού χώρου.

Photo credits: Eurokinissi

sport24

Shares