Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κινδύνεψε 7χρονος σε παιδική χαρά – Κόντεψε να πνιγεί όταν λουρί σκύλου τυλίχτηκε στο λαιμό του

«O γιατρός που εξέτασε το παιδί είπε ότι το λουρί λίγο έλειψε να του κόψει την καρωτίδα», δήλωσε η μητέρα του 7χρονου.


Από θαύμα γλίτωσε ένα αγοράκι, που κινδύνεψε όταν ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως περιέγραψε στο Ράδιο Κρήτη η μητέρα ενός 7χρονου αγοριού, ο γιος της, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, όταν το λουρί δεσποζόμενου σκύλου, μπλέχτηκε στον λαιμό του.

 

Όλα έγιναν, σύμφωνα με το ekriti.gr, χθες το απόγευμα, όταν o 7χρονος και άλλα παιδιά, έπαιζαν αμέριμνα, στην παιδική χαρά της Αγίας Βαρβάρας στα Καμίνια.

Στην είσοδο της παιδικής χαράς, ήταν δεμένος ένας δεσποζόμενος σκύλος. Κάποια στιγμή, ο 7χρονος γλίστρησε. Ο σκύλος πιθανώς, φοβήθηκε και πήγε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα ο 7χρονος, να μπλέξει τον λαιμό του στο λουρί του ζώου.

«Το λουρί ήταν λεπτό σαν συρματόσκοινο. Ο γιος μου, στην κυριολεξία, κόντεψε να πνιγεί. Μάλιστα ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι το σκοινί λίγο έλειψε να του κόψει την καρωτίδα», δήλωσε η μητέρα του παιδιού.

«Ολοι αγαπάμε τα σκυλιά, αλλά οι ιδιοκτήτες οφείλουν να είναι προσεκτικοί, όταν στο χώρο βρίσκονται μικρά παιδιά», πρόσθεσε.

Η μητέρα κατήγγειλε επίσης ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου, τον είχε δέσει στην είσοδο της παιδικής χαράς, και είχε απομακρυνθεί. Μάλιστα μετά το περιστατικό μητέρα την έψαχνε για να της μεταφέρει τι είχε συμβεί.

 

in.gr

Shares