Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κιλκίς: Τους χτυπούσαν με ρόπαλα για να τους ληστέψουν – Νεκρός 23χρονος

Η αστυνομία στο Κιλκίς έχει προχωρήσει σε συλλήψεις


Ένας 23χρονος Πακιστανός υπέκυψε στα τραύματά του μετά από επίθεση που δέχτηκε μαζί με τρεις φίλους του στο Κιλκίς. Χθες συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί για την επίθεση με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της ληστείας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα οι τέσσερις άνδρες (3 Αφγανοί ηλικίας 20, 23, 36 και ένας Σύριος 18 ετών) μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, προσέγγισαν 4 Πακιστανούς ηλικίας 18, 21, 23, 28 ετών σε περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς, τους ακινητοποίησαν με χρήση ξύλινων ροπάλων και σωματικής βίας και τους αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ. Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν, αφήνοντας τα θύματά τους αιμόφυρτα στο σημείο.

Συνεχίζεται η έρευνα
Οι τρεις από τους παθόντες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου ο 23χρονος κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων που έφερε. Στον χώρο της επίθεσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα.

Όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, το κίνητρο των δραστών φαίνεται να ήταν η ληστεία. Από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών, ενώ, μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι παθόντες κινούνταν στην περιοχή, αναζητώντας τρόπους να φύγουν από την Ελλάδα μέσω των βόρειων συνόρων. Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς

 

in.gr

 

 

Shares