Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023

Κιλκίς: Ρευματοκλοπές με καλώδιο των 30 μέτρων

Χθες (29 Νοεμβρίου 2022) το πρωί πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Στόχος της αστυνομικής επιχείρησης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ήταν η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν 4 άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και πραγματοποιήθηκαν 17 έλεγχοι ατόμων και 4 έλεγχοι οχημάτων. Συνέδραμε και αρμόδιο συνεργείο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Κιλκίς, το οποίο προέβη στην αποσύνδεση των παράνομων ηλεκτροδοτήσεων. Κατασχέθηκε ένα καλώδιο μήκους 30 μέτρων με αυτοσχέδιο γάντζο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς. Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον σε όλη την εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή κάθε μορφής εγκληματικότητας.

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares