Τρίτη , 26 Σεπτεμβρίου 2023

“Κεραυνοί” Κ. Βελόπουλου κατά εφοπλιστή Αλαφούζου: Να δώσει εξηγήσεις για το θωρακισμένο αυτοκίνητό

«Περίμενα η ελληνική δικαιοσύνη να καλέσει τον Γ.Αλαφούζο με χειροπέδες για να δώσει εξηγήσεις πως το θωρακισμένο του αυτοκίνητο βρέθηκε στα χέρια ενός επαγγελματία δολοφόνου», δήλωσε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Όπως ειπώθηκε από τον Κ. Βελόπουλο, εάν το αυτοκίνητο που ανήκε στον οποιοσδήποτε βρισκόταν εμπλεκόμενο σε κάποιο έγκλημα, τότε ο ιδιοκτήτης του θα πήγαινε με χειροπέδες στον Εισαγγελέα.

«Στην περίπτωση Αλαφούχου γιατί δεν έγινε αυτό;,» αναρωτήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα ο ανέφερε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης»

«Αυτό που είπα σήμερα το πρωί και πολλοί εξεπλάγησαν, ότι δυστυχώς το πολιτικό προσωπικό της χώρας μαζί με την ελληνική μαφία, τους μαφιόζους τους επαγγελματίες δολοφόνους και τους εφοπλιστές διαπλέκεται δεν τολμά να το πει κανένας πρόεδρος.

Όταν έχουμε άνθρωπο που έχει θωρακισμένο αυτοκίνητο με το οποίο μεταφέρει όπλα και δεν ξέρω τίποτα άλλο και είναι νονός και είναι επαγγελματίας δολοφόνος συμβόλαια θανάτου εκτελούσε και το δίνει ένας εφοπλιστής καναλάρχης και δεν ανοίγει ρουθούνι στην Αθήνα και δεν μιλά κανένα κανάλι, τα θάβουν όλοι, τότε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα συνολικό», είπε ο Κ.Βελόπουλος για να συνεχίσει:

«Επειδή είμαστε κόμμα της επαρχίας και τα λέμε αυτά πρέπει, ο κ. Αλαφούχος, φαντάζομαι συμπωματικά, έτυχε το θωρακισμένο αυτοκίνητό του να το έχει ο συγκεκριμένος επαγγελματίας δολοφόνος, να μας πει τι έγινε ακριβώς.

Γιατί εάν εσείς δίνατε το αυτοκίνητό σας και κάποιον σκότωνε, κατά τύχη, δεν σας λέω με πιστόλια και καλάσνικοφ κάποιον, θα πηγαίνετε με χειροπέδες μέσα.

Εγώ περίμενα σήμερα η Δικαιοσύνη να καλέσει τον Αλαφούζο με βραχιολάκια και χειροπέδες για να πει πως βρέθηκε το θωρακισμένο αυτοκίνητο στα χέρια ενός επαγγελματία δολοφόνου.

Τα λέω αυτά γιατί σας είπα και οι πολιτικοί είναι εμπλεκόμενοι και οι εφοπλιστές, και οι επαγγελματίες δολοφόνοι και η μαφία της νύχτας των Αθηνών.

Διαπλέκονται γιατί είμαστε Κολομβία πλέον. Η Ελλάδα είναι Κολομβία, όπως το ακούτε.

Δεν τολμά κανείς πρόεδρος κόμματος να τα πει αυτά ούτε τολμά κανείς πρόεδρος υποκομματίδίου πατριωτών να τα πει αυτά.

Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι φοβισμένα ανθρωπάκια.

Τρέμουν τι θα κάνει ο καναλάρχης. Τρέμουν τι θα κάνει η νύχτα. Εμείς δεν τρέμουμε. Διότι ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια.»

Υπενθυμίζεται ότι ανακοίνωση σχετικά με την φερόμενη εμπλοκή οχήματος στη μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Κορυδαλλό εξέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Ο όμιλος «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. » (ΣΚΑΪ) επιβεβαιώνει πως το αυτοκίνητο είναι στην κατοχή του από το 2010, αλλά είναι εδώ και καιρό παροπλισμένο και δεν υπάρχει γνώση για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Ο όμιλος συνεργάζεται με τις Αρχές για τις έρευνες.

Κατά πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο γίνεται αναφορά στην ανακοίνωση, είναι η θωρακισμένη Μερσεντές στην οποία βρίσκονταν τα δύο θύματα της δολοφονικής επίθεσης όταν «γάζωσαν» το αυτοκίνητο με 45 σφαίρες.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι θα υπάρξει απάντηση, καθώς είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχει εξήγηση αλλά επειδή τα θέμα είναι σοβαρό και το έθεσε αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος κάλο είναι να ξεκαθαριστεί άμεσα για να μην δίνονται και οι λάθος εντυπώσεις

 

pronews.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares