Παρασκευή , 21 Ιουνίου 2024

Καζάκος: «Μπορούμε να σταματήσουμε αυτή τη δυσάρεστη κουβέντα;»

“Τους θυμάμαι και τους δύο στη φυλακή. Όταν ήταν να γεννηθώ, έκαναν ολόκληρο σχέδιο για να μη με βαφτίσει ο Γεώργιος Παπαδόπουλος” περιγράφει ο Κωνσταντίνος Καζάκος για τους γονείς του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων τους αποκάλυψε το περιστατικό με τη γέννησή του και το σχέδιο που είχαν οργανώσει οι γονείς του, για να αποφύγουν την… κουμπαριά με τον αρχηγό της Χούντας, Γεώργιο Παπαδόπουλο.

«Εγώ γεννήθηκα στις 25 Απριλίου του 1969. Εάν γεννιόμουν 21 Απρίλη, θα είχα για νονό τον Παπαδόπουλο και νονά τη γυναίκα του. Τότε, εάν γεννιόσουν 21 Απριλίου, σε βάφτιζε ο Παπαδόπουλος. Στην Αθήνα τουλάχιστον γινόταν αυτό» περιγράφει ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Και είχαν κάνει ολόκληρο σχέδιο ο πατέρας μου και η μάνα μου, αν γεννηθώ 21, να με κρύψουν και να πουν ότι βγήκα 22, για να μη με βαφτίσει», αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

«Πέρασαν πάρα πολλά οι άνθρωποι τότε, πήγαν και στη φυλακή. Το θυμάμαι όταν τους πήγαν στη φυλακή και όταν βγήκαν. Ήμουν πολύ μικρός, ήμουν 4. Και μια φορά, όταν πηγαίναμε μετά βόλτα με το αμάξι στο Γουδί, που είχαν τον πατέρα μου, και στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν τη μητέρα μου, πετάγεται ο σπόρος και τους λέει: μπορούμε, σας παρακαλώ, να σταματήσουμε αυτή τη δυσάρεστη κουβέντα;» αφηγείται με χιούμορ ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Έτσι το ‘χα πει εγώ, που ήμουν 4-5. Πετάχτηκα από το πίσω κάθισμα και λέω: μπορούμε να σταματήσουμε αυτή τη δυσάρεστη κουβέντα;», κλείνει την περιγραφή του ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

 

zappit.gr

Shares