Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κάτι τρέχει με την υγεία του Ερντογάν-Η μάχη με τον καρκίνο & η επιληψία…

Οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίνουν και παίρνουν μετά το δημοσίευμα του Nordic Monitor, το οποίο επικαλείται και παρουσιάζει έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο Τούρκος πρόεδρος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας…

Το Nordic Monitor υποστηρίζει πως ο Ερντογάν δίνει εδώ και χρόνια μάχη με τον καρκίνο στο παχύ έντερο ενώ πάσχει και από βαριά επιληψία.

Η κατάσταση για την υγεία του Ερντογάν είχε έρθει στο προσκήνιο πριν μερικά χρόνια και μετά την λιποθυμία του σε προσευχή σε τζαμί της Κωνσταντινούπολης για το Ραμαζάνι.

Ο ερευνητικός ιστότοπος αναφέρει ότι στις 26 Νοεμβρίου 2011 ο 57χρονος τότε Ερντογάν είχε υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο στην Κωνσταντινούπολη από μια ομάδα εννέα χειρουργών με επικεφαλής τον Μπούργκα και τον βοηθό του, τον δρα Μπαλίκ.

Ο καρκίνος είχε γίνει γνωστός ύστερα από εξετάσεις καθώς ο Ερντογάν διαμαρτυρόταν για πεπτικά προβλήματα και οι οποίες έδειξαν πως πάσχει από καρκίνο στο τρίτο στάδιο. Μάλιστα χειρούργος αποκάλυψε στο Nordic Monitor ότι ο Ερντογάν υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και όχι σε ακτινοβολίες.

Οι κρίσεις επιληψίας

Σύμφωνα πάντα με το Nordic Monitor, ο Ερντογάν πάσχει και από επιληψία με μια μεγάλη κρίση να σημειώνει στις 17 Οκτωβρίου του 2006 όπου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Güven.

Εκεί υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου ενώ είχε δώσει εντολή να απομακρυνθούν όλοι οι νοσοκόμοι και το διοικητικό προσωπικό, ενώ δεν υπήρξε ποτέ επίσημο εξιτήριο.

Πηγή: Nordic Monitor

Shares