Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατρός της επιτροπής ομολογεί ότι οι Λοιμωξιολόγοι αποφασίζουν με πολιτικές πιέσεις (Βίντεο)

O Καθηγητής Σ. Ζακυνθινός προχωρεί σε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ:Σε αποκαλύψεις προχωρεί ο  καθηγητής πνευμονολογίας, Σπύρος Ζακυνθινός καθώς  με αφορμή τους  λόγους αποχώρησής του από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων αναφέρει πως υπήρχε εφησυχασμός για την πανδημία  και η κυβέρνηησ αντί να προβεί σε κινήσεις παρέμεινε στάσιμη αλλά και για τον  ΕΟΔΥ 


O διακεκριμένος καθηγητής που αποχώρησε από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων μίλησε αποκλειστικά στην Μαριάνα Γεωργαντή και ήταν χείμαρος καθώς κατήγγειλε παρεμβάσεις εκ των… έξω: «Υπήρχαν πράγματα και καταστάσεις στην επιτροπή που εμένα τουλάχιστον δεν μου άρεσαν και που κατάλαβα ότι υπάρχει μια επίδραση εκ των… έξω» κατήγγειλε ο κ. Ζακυνθινός και τόνισε:

«Όταν η Επιτροπή λέει ότι πρέπει να γίνουν 1 εκατομμύριο τέστ στον πληθυσμό και η κυβέρνηση λέει έχω μόνο 1.000 τέστ, τότε η Επιτροπή αναγκάζεται να πάρει αποφάσεις μόνο με 1.000 τέστ».

Παράλληλα ο κ. Ζακυνθινός αναφέρει ότι αν η επιτροπή ακολουθεί τις αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας τότε γίνεται όπως λέει «συνένοχη», ενώ προσθέτει ότι υπήρξε αδικαιολόγητος εφησυχασμός.

Όπως αναφέρει μετά το δεύτερο lockdown υπήρξε εφησυχασμός και όχι προετοιμασία. Υπογραμμίζει ότι το lockdown είναι κίνηση απελπισίας. Όπως είπε έμπαιναν στη χώρα τουρίστες και εργάτες γης χωρίς έλεγχο.

Ο κ. Ζακυνθινός τόνισε ωστόσο ότι ο ΕΟΔΥ δεν κρύβει στοιχεία, μπορεί όμως όπως λέει να έχουν γίνει αμέλειες.

Την στιγμή που η κυβέρνηση παρουσιάζει ότι τα πάντα είναι σε πλήρη έλεγχο , ο καθηγητής καταρρίπτει τα λεγόμενα των ΝΔημοκρφατών καθώς παρουσιάζει ένα κράτος  απόλυτης αποδιαργάνωσης ανίκανο να αντεπεξέλθει στην διαχείριση της πανδημίας

Δείτε παρακάτω τις καταγγελίες το καθηγητή Σπύρος Ζακυνθινός:

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares