Τρίτη , 28 Μαρτίου 2023

Καθαρά Δευτέρα: Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων – Αυξημένη η κίνηση στα διόδια

Μαζικά εγκαταλείπουν οι εκδρομείς τις πόλεις για να γιορτάσουν το καρναβάλι και τα Κούλουμα στην επαρχία.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στις εθνικές οδούς, τους σταθμούς των ΚΤΕΛ και τα λιμάνια. Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας καθώς οι περισσότεροι εκδρομείς κατευθύνονται στην Πάτρα, την πρωτεύουσα του καρναβαλιού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στα ΚΤΕΛ Κηφισού έχουν αυξηθεί τα δρομολόγια προς την αχαϊκή πρωτεύουσα, με λεωφορεία να αποχωρούν σχεδόν κάθε πέντε λεπτά, ενώ χθες Παρασκευή, αναχώρησαν από τον Κηφισό για την Πάτρα 165 δρομολόγια με πληρότητα 100%.

Έκτακτα δρομολόγια
Έκτακτα δρομολόγια έχουν προστεθεί και για προορισμούς σε Αιτωλοακαρνανία, Βόλο, Λάρισα και Πελοπόννησο, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις, πάνω 120.000 οχήματα έχουν εγκαταλείψει ήδη την πρωτεύουσα.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα λιμάνια της Αττικής. Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων της Καθαράς Δευτέρας.

Καρναβαλικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα, με την πληρότητα των καταλυμάτων στους δημοφιλείς προορισμούς να ανέρχεται στο 100%.

Πηγή: iefimerida

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares