Τετάρτη , 27 Ιανουαρίου 2021

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ το “χάρτινο” οικοδόμημα της ΝΔ! Η Ελληνική Λύση ΔΙΑΚΩΝΕΤΑΙ και για την οικονομία! Στο 10,5% η ύφεση για το 2020

Ακόμα μία απόδειξη πως η ΝΔ δεν λειτουργεί με σοβαρό πρόγραμμα…

Δικαίωση μεγατόνων για την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο για την φθίνουσα πορεία που θα κατέγραφε και συνεχίζει να καταγράφει η οικονομία της χώρας!

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε λόγο για ύφεση της τάξεως του 10% (9,7% για την ακρίβεια) ήδη από τον μήνα Μάϊο, την στιγμή που ο υπουργός οικονομικών έκανε λόγο στη Βουλή για ύφεση της τάξεως του 4%!

Στη συνέχεια, τον μήνα Οκτώβριο η Ελληνική Λύση στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων στη Βουλή παραμένει σταθερή στις προβλέψεις της για ύφεση της τάξεως του 10% και ένα αντίστοιχο δημοσιονομικό έλλειμμα και όπως όλα μαρτυρούν ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΞΑΝΑ!

Μέσα ενημέρωσης, θετικά διακείμενα στην κυβέρνηση της ΝΔ αναπαράγουν δημοσιεύματα για πρόβλεψη ύφεσης της τάξεως του 10,5% και δικαιώνουν πανηγυρικά τις προβλέψεις του κόμματος του Κ.Βελόπουλου αποδομώντας τον σαθρό οικονομικό προγραμματισμό της ΝΔ καθώς και την παντελή έλλειψη σχεδίου που διαθέτει η τελευταία!

Υπενθυμίζουμε πως το αρμόδιο υπουργείο διαμήνυε από το Φεβρουάριο – Μάρτιο ύφεση της τάξεως του 2%-3% το οποίο σταδικά κλιμακώθηκε και άγγιζε το 4%, για να φτάσουμε τελικά σε μια μη βιώσιμη ύφεση της τάξεως του 10,5% το μήνα Νοέμβριο!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares