Σάββατο , 23 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Κατέρρευσε η Γκαγκάκη! Δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Λιάγκα – Δεν άντεξε τις επιθέσεις και την κοινωνική κατακραυγή… (Βίντεο)

Την τελευταία ημέρα της τηλεοπτικής εβδομάδας, η εκπομπή βγήκε… Μεσημέρι με τον Γιώργο, χωρίς την Κατερίνα Γκαγκάκη. Την θέση της πήρε η Κλεοπάτρα Πατλάκη. Τι συμβαίνει;


Οι εξελίξεις που ακολούθησαν, μετά τον σάλο που ξέσπασε εξαιτίας των σχολίων που ακούστηκαν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», για το περιστατικό που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια πάνω στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της, ήταν ραγδαίες. Η Κατερίνα Γκαγκάκη αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις». Και φυσικά, η απουσία της από τη σημερινή εκπομπή συνδέεται με το γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι άρρωστη, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι της συνέβη και γι’ αυτό απουσίασε από τη σημερινή εκπομπή. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε ότι τη Δευτέρα θα την δούμε κανονικά στην εκπομπή. Οι πληροφορίες λένε πως η Κατερίνα δεν άντεξε την πίεση και τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών και κατέρρευσε ψυχολογικά και σωματικά.

 

 

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε ανεβάσει μια φωτογραφία σκοτεινής και ανταριασμένης θάλασσας…

 

patkiout.gr

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares