Δευτέρα , 9 Δεκέμβριος 2019

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη Βελόπουλου: “ΑΥΤΗ είναι η λύση στο λαθρομεταναστευτικό – Η σκιά του ΣΟΡΟΣ στη Νέα Δημοκρατία”…

Στην Δράμα βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, για να παραστεί στα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος.

Από εκεί ο κ. Βελόπουλος επισκέφθηκε το νέο hotpost της περιοχής, όπου εκτυλίσσεται ο σταδιακός εποικισμός από λαθρομετανάστες, όπως αποφάσισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σε πλήρη συμφωνία με την προηγούμενη πολιτική ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Βελόπουλος προειδοποίησε για τις επιπτώσεις του εποικισμού: η αλλοίωση της πληθυσμιακής συνθέσεως της χώρας εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους:

Ύστερα από το φιάσκο της απόπειρας εγκαταστάσεως λαθρομεταναστών σε μοναστήρι της Ηλείας (από όπου οι ίδιοι έφυγαν τρέχοντας λέγοντας ότι προτιμούν τη Μόρια), ο κ. Βελόπουλος καυτηρίασε την στάση πολλών ανωτέρων κληρικών, οι οποίοι στο όνομα μίας δήθεν “αγάπης” ανοίγουν τις κερκόπορτες του εποικισμού.  Σημείωσε ότι οι περισσότεροι μητροπολίτες είναι απόντες από τα τεράστια εθνικά προβλήματα, ενώ θα έπρεπε να είναι στις επάλξεις .  Μετά την κοίμηση του Χριστόδουλου, είπε ο κ. Βελόπουλος, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τηρεί σιγήν ιχθύος, ασχολούμενος μόνο με την ΜΚΟ του:

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης συντηρούν οι διάφορες ύποπτες ΜΚΟ, προειδοποίησε ο κ. Βελόπουλος, οι οποίες ευημερούν εισπράττοντας δισεκατομμύρια ευρώ. Το κλείσιμο όλων είναι η μόνη λύση, συμπλήρωσε. Τόνισε δε την αδυναμία της ΝΔ στο συγκεκριμένο θέμα, φέρνοντας το παράδειγμα πως η εξαδέλφη του κ. Μητσοτάκη, η κ. Λυμπεράκη, εργάζεται στο ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος Open Society.

Ο πρέοδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ επεσήμανε στη συνέχεια το πόσο άσκοπη είναι η “δωροδοκία” του Ερντογάν για να συγκρατεί υποτίθεται τους λαθρομετανάστες. Αντιπρόταση του είναι η άμεση επαφή με τις χώρες προελεύσεως, όπως το Πακιστάν και το Αφγανιστάν:

Ο κ. Βελόπουλος συνέχισε, λέγοντας το πόσο πολύ τα ΜΜΕ τρέμουν την άνοδο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ. Φοβούνται να την προβάλουν και αποκρύπτουν τη δράση της, ξέρουν όμως ότι τα αληθινά της ποσοστά είναι σχεδόν διπλάσια από εκείνα των εκλογών:

Την δήμευση των περιουσιών των μπαχαλάκηδων για τις ζημιές που εκείνοι προκαλούν, προέκρινε ως λύση του προβλήματος των επεισοδίων ο κ. Βελόπουλος. Υπενθύμισε ότι τα μεγάλα κόμματα δεν μπορούν να δώσουν λύση, καθώς πρώην υπουργοί και ωουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ε΄χουν σχέσεις με τρομοκράτες, ενώ η ανήμπορη ΝΔ πάσχει από “αριστεροφοβία”:

Ο κ. Βελόπουλος τέλος αποκάλυψε πόσο εικονική και ψευδής είναι η δήθεν πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ: Τα έχουν βρει και τα έχουν συμφωνήσει όλα, και αυτό θα επαληθευτεί στο άμεσο μέλλον:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares