Πέμπτη , 19 Μαΐου 2022
Τελευταία Νέα

Κατεχόμενα: Και τρίτο «ροζ» βίντεο με πολιτικό του ψευδοκράτους

Συνεχίζονται οι διαρροές «ροζ» βίντεο με πρωταγωνιστές πολιτικούς του ψευδοκράτους, με σκηνές βιντεοκλήσεων με ημίγυμνες γυναίκες.

Στέλεχος του κόμματος Εθνικής Ενότητας του Ερσίν Τατάρ φέρεται να είναι ο πρωταγωνιστής νέου βίντεο ερωτικού περιεχομένου που διέρρευσε στα Kατεχόμενα.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο Γκιουρχάν Γκίριτλι, «Διευθυντής Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αμμοχώστου». Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά βίντεο όπου εμφανίζεται Τουρκοκύπριος πολιτικός σε βιντεοκλήση με ημίγυμνη γυναίκα.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, πέντε άτομα έχουν συλληφθεί στα Κατεχόμενα, κατηγορούμενα για την υπόθεση των εν λόγω βίντεο, μεταξύ αυτών και μια γυναίκα, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στην δημοσιοποίηση του πρώτου βίντεο με τον αποκαλούμενο πρωθυπουργό του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, απάντησε:

 

«Λυπάμαι πολύ για το θέμα. Όλα θα βρουν το δρόμο τους».

Υπενθυμίζεται ότι λίγα 24ωρα μετά τις εικόνες με τον Ερσάν Σανέρ, για το οποίο ο τελευταίος κάνει λόγο για προϊόν μοντάζ, ένα δεύτερο βίντεο εμφάνισε τον Τουλαλί σε σκηνές βιντεοκλήσης με μία ημίγυμνη γυναίκα.

Προηγήθηκε ανάρτηση του Τούρκου καταζητούμενου Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος προειδοποίησε μέσω Twitter με νέες αποκαλύψεις εναντίον όσων Τουρκοκυπρίων πολιτικών στράφηκαν εις βάρος του.

Ο Σεντάτ Πέκερ, με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανέφερε:

«Κύπριοι πολιτικοί που υποστηρίξατε την συνωμοσία εναντίον μου στην Τουρκία, συμμαχώντας με εμπόρους ναρκωτικών και παράνομους οργανισμούς στοιχημάτων, είστε όλοι καμένοι. Το αρχείο πέρασε στα χέρια μου. Πρέπει να ανησυχείτε. Θα σας αποκαλύψω. Όποιοι έχετε αίσθημα ντροπής θα πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε».

Το βίντεο αναρτήθηκε σε λογαριασμό με την ονομασία «Deli Çavuş» και προκαλεί νέες πολιτικές αναταράξεις στα Κατεχόμενα.

Ο Πέκερ εδώ και καιρό δημοσιοποιεί στοιχεία εναντίον υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν στην Τουρκία ενώ είχε αναφερθεί στο παρελθόν και σε υποθέσεις που αφορούν παράνομες δραστηριότητες στα κατεχόμενα.

Να σημειωθεί ότι ο Ερσάν Σανέρ, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, είχε υποβάλει την παραίτηση της τρικομματικής «κυβέρνησης» μειοψηφίας στον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

 

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares