Κυριακή , 9 Μάϊος 2021
Τελευταία Νέα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ! ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ από πολίτη για την εγκληματικότητα από λαθρομετανάστες -Σοκάρει η περιγραφή του….(ηχητικο)

Σοκάρει η καταγγελία ακροατή  στον ραδιοφωνικό σταθμό  Focus FM 103,4 όπου περιγράφει την δραματική κατάσταση που ζουν καθημερινά καθώς αναφέρει ότι έπεσε θύμα κλοπής από λαθρομετανάστη.Ωστόσο ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί και η απάντηση της αστυνομίας που μας αφήνει άφωνους: “Από την ασφάλεια μου είπαν πως δεν βγαίνουν για έρευνα με τις μηχανές τέτοιο καιρό”


Οι καταγγελίες ακροατών του Focus Fm 103,6 για περιστατικά κλοπών από λαθρομετανάστες πέφτουν “βροχή”.

Στην εκπομπή «Διπλός Ελληνικός» με τους Στέφανο Δαμιανίδη και Αντώνη Οραήλογλου έγινε ξανά καταγγελία ακροατή ο οποίος ανέφερε «πάρκαρα το αυτοκίνητό μου (στην Καμάρα) για να πάρω τσιγάρα και σε δευτερόλεπτα το άνοιξαν και μου πήρανε το μπουφάν το κινητό μου και έγγραφα. Πήγα στην ασφάλεια της Δωδεκανήσου αλλά δεν έκαναν τίποτα. Αν τους φέρουν όπως λένε στην επαρχία 50.000 σε έναν Δήμο θα κλάψει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα».

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η ακόλουθη δήλωση του ακροατή: «από την ασφάλεια μου είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν έρευνα με τέτοιον καιρό και να βγουν με μηχανές. Δεχομάστε κάθε μέρα 150 τέτοιες υποθέσεις».

 

Δείτε παρακάτω την καταγγελία του ακροατή:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares