Παρασκευή , 18 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Καταρρέει η αυτοκρατορία του Τζέιμι Ολιβερ -1.300 άνθρωποι μένουν άνεργοι , κλειστά τα εστιατόρια του….

Καταρρέει η αυτοκρατορία του Τζέιμι Ολιβερ -1.300 άνθρωποι μένουν άνεργοι , κλειστά τα εστιατόρια του....

Δεν έχουν τέλος τα οικονομικά προβλήματα για τον Τζέιμι Ολιβερ, ο οποίος βλέπει να χάνει τα εστιατόριά του το ένα μετά το άλλο.


Σύμφωνα με το Sky News, περίπου 1.300 θέσεις εργασίας κινδυνεύουν, καθώς ο σταρ της μαγειρικής Τζέιμι Ολιβερ ετοιμάζεται να υποβάλει αίτηση αφερεγγυότητας. Το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει ζητήσει από την KPMG να διαχειριστεί τη διαδικασία αφερεγγυότητας που θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα.

 

Τζέιμι Ολιβερ: Είμαι βαθιά λυπημένος
Με μια λιτή δήλωση ο Τζέιμι Ολιβερ ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν στα εστιατόριά του και δούλεψαν με την καρδιά τους γι’ αυτά.

«Είμαι βαθιά λυπημένος από το αποτέλεσμα και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του προσωπικού που έβαλαν την καρδιά τους σε αυτή την επιχείρηση για πάνω από μια δεκαετία. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για όλους», τόνισε ο Τζέιμι Ολιβερ.

Η κίνηση αυτή αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τον Ολιβερ, ο οποίος έχει αγαπηθεί από το κοινό για το στιλ μαγειρικής του, ενώ έχει δημιουργήσει μια τεράστια περιουσία τα τελευταία 20 χρόνια. Βέβαια, πριν από έναν χρόνο ο μάγειρας είδε τα χρέη των ιταλικών εστιατορίων να φτάνουν τα 71,5 εκατ. λίρες, ενώ το προσωπικό του χρέος άγγιζε τα 2,2 εκατ. λίρες.

Τον Φεβρουάριο του 2018 η εταιρεία ανακοίνωσε το κλείσιμο 12 από τα 37 εστιατόρια, ενώ χάθηκαν 450 θέσεις εργασίας. Ο Τζέιμι Ολιβερ, έναν χρόνο νωρίτερα (2017), είχε κατηγορήσει για το κλείσιμο έξι εστιατορίων το Brexit, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν ελλείψεις λόγω της εμπορικής κατάστασης.

 

iefimerida

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares