Τετάρτη , 23 Οκτώβριος 2019
Τελευταία Νέα

Κατάρρευση Folli Follie: Στο δρόμο 350 εργαζόμενοι της θυγατρικής Links of London…

Το ντόμινο κατάρρευσης της FF αφήνει στο δρόμο 350 εργαζόμενους της θυγατρικής στο Λονδίνο…

Στον «αέρα» βρίσκονται 350 θέσεις εργασίας της αλυσίδας Links of London, μία από τις πιο επιτυχημένες θυγατρικές της Folli Follie, η οποία τέθηκε από εχθές σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Ο ειδικός διαχειριστής της Links, Matt Smith, δήλωσε: «Η εταιρεία αντιμετώπισε δύσκολες εμπορικές συνθήκες που επηρέασαν ολόκληρο τον τομέα λιανικής.

«Η διοίκηση αναζήτησε εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης μιας εθελοντικής συμφωνίας με τους πιστωτές, της αναχρηματοδότησης ή της πώλησης, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει μια τέτοια συναλλαγή».

«Μετά τον διορισμό κοινών διαχειριστών, η ιστοσελίδα της εταιρίας, δυστυχώς, σταμάτησε να λειτουργεί προσωρινά, μέχρι νεοτέρας, και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να διεκπεραίωσει καμία online πώληση», ανέφερε η ανακοίνωση.

Αν μπει κανείς στην επίσημη σελίδα της εταιρείας βλέπει αυτό:

Υπενθυμίζεται ότι η FF εξέταζε το ενδεχόμενο πώλησης της Links of London, την οποία είχε εξαγοράσει έναντι 66 εκατ. ευρώ το 2006.

Σύμφωνα με το Sky News, η εταιρεία Sports Direct βρισκόταν μεταξύ των δύο τελικών ενδιαφερόμενων για την αλυσίδα με τα 28 καταστήματα.

H FF σε ανακοίνωσή της τον Αύγουστο είχε αναφέρει ότι έχει αναθέσει «στους Deloitte και Savigny Partners να διερευνήσουν την επιλογή μιας πλήρους πώλησης» της Links of London.

newmoney.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares