Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Κατάρ 2022 – Νέο επεισόδιο στη Γαλλία

Μετά την απουσία της τελευταίας στιγμής με τον Καρίμ Μπενζεμά ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει ακόμη μία να διαχειριστεί, καθώς ο Λούκας Ερναντέζ που τραυματίστηκε στη χθεσινή πρεμιέρα των «τρικολόρ» θα χάσει το υπόλοιπο Μουντιάλ.

Μόλις δώδεκα λεπτά κράτησε η παρουσία του Λούκας Ερναντέζ στο Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και όπως ενημέρωσε σήμερα η γαλλική Ομοσπονδία θα χάσει το υπόλοιπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο έμπειρος αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος καλύπτει την αριστερή πτέρυγα, τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να ανακόψει την επίθεση της Αυστραλίας -από την οποία μάλιστα προήλθε και το γκολ των «καγκουρό»- κατά την χθεσινή πρεμιέρα των «τρικολόρ» στο Μουντιάλ.

Όπως ανακοινώθηκε από την γαλλική ομοσπονδία, ο Λούκας Ερναντέζ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 13ο λεπτό και μπήκε ο αδελφός του, Τεό Ερναντές, θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετούς μήνες.

«Θα βρω άλλες λύσεις σε σχέση με τον Λούκας», είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ και πρόσθεσε: «Εάν θέλουμε να είμαστε ήσυχοι σε όλες τις θέσεις, θα πρέπει να πάρουμε 33 παίκτες! Ο Τεό είναι είναι εδώ και θα υπάρξουν άλλες εναλλακτικές λύσεις».

Η αναμέτρηση έληξε με την Γαλλία να παίρνει μια «πύρρειος» νίκη και μάλιστα με ανατροπή επί της Αυστραλίας με 4-1, ωστόσο ο Ντεσάμπ έχει ακόμη μια απουσία που πρέπει να διαχειριστεί.

 

onsports.gr

Shares