Πέμπτη , 30 Ιουνίου 2022
Τελευταία Νέα

“Καταπέλτης” ο αντιπερ.Β.Αιγαίου: Έχουμε 35 γεννήσεις αλλοδαπών από την πρωτοχρονιά και μόνο 4-5 Ελληνόπουλα – ΗΧΗΤΙΚΟ….


“Από την πρωτοχρονιά γεννήθηκαν 35 παιδιά αλλοδαπών και μόνο 5-6 Ελληνόπουλα. Την 1η Ιανουαρίου γεννήθηκαν 8 παιδιά από αλλοδαπούς και ένα Ελληνόπουλο. Υπάρχει εθνική και θρησκευτική αλλοίωση του πληθυσμού”, δήλωσε στον Fοcus FM ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Άρης Χατζηκομνηνός.

Μιλώντας στην εκπομπή “Διπλός Ελληνικός” με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου, ανέφερε, ότι στη μονάδα τεχνητού νεφρού της Μυτιλήνης, από τις 18 κλίνες, οι 14 είναι κατειλημμένες από αλλοδαπούς. Το Νοσοκομείο έχει λαμβάνειν 1,6 εκατομμύρια νοσήλια, από νοσηλεία αλλοδαπών για το 2019, ενώ 3 εκ.ευρώ στοιχίζει το μήνα η διατροφή των διαμενόντων στη Μόρια.

“Είναι πραγματικό ανέκδοτο το 1%. Η κυβέρνηση έχει χάσει τη μπάλα, αλλά την έχασε, ή ήθελε να τη χάσει; Ή άλλα έχουν στο μυαλό τους; Δεν μπορούν να πείσουν τους ακρίτες των νησιών μας, ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σχέδιο εποικισμού της πατρίδας μας. Αύριο θα γίνουν μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω”, ξεκαθάρισε, αναφερόμενος στην αυριανή γενική απεργία στα νησιά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ά. Χατζηκομνηνού στον Focus FM, εδώ:

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares