Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

KATANTIA! Oι Αλβανοί υμνούν τον Φίλη και τον ΣΥΡΙΖΑ…

KATANTIA! Oι Αλβανοί υμνούν τον Φίλη και τον ΣΥΡΙΖΑ…

Ντροπή για το ελληνικό έθνος αποτελούν τα δημοσιεύματα του αλβανικού Τύπου, στα οποία υπάρχουν διθυραμβικά σχόλια για τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη.

Μεγάλη μερίδα των αλβανικών ΜΜΕ, συγκεκριμένα οι τηλεοπτικοί σταθμοί News 24, Ora News, Report TV κ.ά. οι ιστοσελίδες shqiptarja.com, balkanweb.com, ora news, syri.net κ.ά. καθώς και οι σημερινές αλβανικές εφημερίδες Κόχα, Γιον, Στάνταρτ, shqiptarja.com και ΤΕΜΑ, «πλέκουν τo εγκώμιο» στον πρώην υπουργό Παιδείας για τις δηλώσεις του στον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό Creta TV.

«Ο πρώην υπουργός τρελαίνει τους Έλληνες. Δεν υπάρχει Βόρειος Ήπειρος, ο Κατσίφας σκοτώθηκε στο νότιο τμήμα της Αλβανίας», αναφέρει η εφημερίδα Κόχα Γιον και γράφει ότι 14 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επιστολή τους προς τον Π/Θ και τον αρμόδιο Υπουργό που καλύπτει τον τομέα των ΜΜΕ, καταγγέλλουν ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό για παραπληροφόρηση του κοινού στην υπόθεση Κατσίφα.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα shqiptarja.com σχολιάζει: «Ο Έλληνας πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, έριξε τη “βόμβα” εναντίον των Ελλήνων εξτρεμιστών». Στο σχετικό δημοσίευμα με τις δηλώσεις Φίλη, βάζει τον τίτλο: «Ο Κατσίφας σκοτώθηκε στη Νότια Αλβανία και όχι στη Βόρειο Ήπειρο».

Επίσης, η ιστοσελίδα Syri.net βάζει στις δηλώσεις Φίλη, τον τίτλο: «Δολοφονία του Κ. Κατσίφα, ο Έλληνας βουλευτής μιλά ανοικτά: Μπορείτε να φανταστείτε έναν Τούρκο να πυροβολεί στη Θράκη και να υψώνει τη σημαία;».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares