Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Καταγγελία: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε «γουρούνια» και «δολοφόνους» αστυνομικούς…

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΠειραιάΤην οργή της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Πειραιά, προκάλεσε σχόλιο που έκανε, όπως καταγγέλλουν, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη και αποκαλεί τους αστυνομικούς «γουρούνια» και «δολοφόνους».

Μάλιστα παραθέτουν και φωτογραφία της επίμαχης ανάρτησης που έγινε στο Facebook, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lawandorder.gr.

του Μιχάλης Τεζάρη

Στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Έκπληξη, αποτροπιασμό, θυμό, στενοχώρια, οργή, είναι τουλάχιστον τα συναισθήματα που προκάλεσε στο σύνολο των συναδέλφων μελών μας το σχόλιο της Βουλευτή Β´ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, κας Νίνας Κασιμάτη».

Παράλληλα τονίζουν πως,«δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αποδείξουμε αν ως επαγγελματίες εργαζόμενοι, και μάλιστα στην Περιφέρεια του Πειραιά που πολιτεύεται η κα Βουλευτής, είμαστε «Γουρούνια και Δολοφόνοι», αυτό άλλωστε απαντάται καθημερινά από το έργο μας, υπηρετώντας και προστατεύοντας τον πολίτη, με υπέρβαση του ωραρίου εργασίας μας, με κίνδυνο της σωματικής μας ακεραιότητας ή και της ζωής μας» και ζητούν από την βουλευτή, « δημόσια συγγνώμη».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση αναφέρουν πως « Καταδικάζουμε με την πιο σθεναρή φωνή τέτοιες μειωτικές εκφράσεις – δηλώσεις εις βάρος καλούμε τη συντεταγμένη πολιτεία, όλα τα κόμματα, το προεδρείο της Ελληνικής Βουλής, τους παραγωγικούς φορείς κ.λπ. να καταδικάσουν κι αυτοί με τη σειρά τους και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τέτοιες λανθασμένες, άστοχες και επικίνδυνες θέσεις, αφήνοντας στην κρίση του Ελληνικού Λαού και ιδιαίτερα της Τοπικής Κοινωνίας την κα Βουλευτή».

Shares