Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Καταγγελία “βόμβα” από τον ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης: Η αριστερά τάσσεται υπέρ του χιτζάμπ

Κεραυνοβόλα καταγγελία από τον ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Εμμανουήλ Φράγκου (Φραγκούλη) έρχεται να αναθεωρήσει τα όσα γνώριζε ως τώρα ο κόσμος για την Ευρωπαϊκή αριστερά σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών.

Ενώ οι αριστεροί κατηγορούν τους συντηρητικούς ως υπέρμαχοι του μεσαίωνα, αποδείχθηκε πως οι ίδιοι στέκονται υπέρ και αποδεικνύεται και με άλλα παραδείγματα μεταξύ άλλων, όπως η λογοκρισία της συντηρητικής γνώμης, ο έλεγχος των συνδικάτων, ο έλεγχος της δημόσιας γνώμης μέσω της τέχνης και της διασκέδασης που έχει κάνει “κατάληψη” και η πολιτική ορθότητα και το cancel culture (νοοτροπία κοινωνικού αποκλεισμού βάσει πολιτικών και μη “προοδευτικών” ηθικών και νοοτροπικών κριτηρίων).

Σε επίσημη ανάρτησή του, ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης κατήγγειλε ότι η αριστερά δεν ψήφισε στην ευρωβουλή το αίτημα της Ε.Λ για την διακοπή οποιασδήποτε εκστρατείας εντός της Ε.Ε υπέρ του χιτζάμπ και χαρακτήρισε ως “υποκριτική” τις “ανησυχίες” των αριστερών για τα δικαιώματα των γυναικών στο Ιράν.

Σημειώνεται ότι και σε σχόλιο ανέφερε πως και ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε την πρόταση.

Η αίτηση ήρθε με αφορμή της σημερινής συνεδρίασης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με θεματική την καταδίκη της δολοφονίας της Ιρανής, Mahsa Amini, που είχε συλληφθεί στις 13 Σεπτεμβρίου λόγω “λάθους” τρόπου ενδυμασίας του χιτζάμπ. Από τότε δημιουργήθηκε τσουνάμι διαδηλώσεων με την παγκόσμια κοινότητα να αναμένεται να λάβει θέσεις επί του ζητήματος. Ήδη, η ευρωβουλή φαίνεται να έχει διαλέξει την επιφανειακή καταδίκη και όχι την ουσιαστική, κατόπιν της καταγγελίας του Έλληνα ευρωβουλευτή.

 

Shares