Πέμπτη , 30 Ιουνίου 2022
Τελευταία Νέα

Καταγγελία στον FOCUS FM από τη Ρόδο: Κατέβασαν την ελληνική σημαία και την έκαναν τέντα σε πρόχειρη δομή…(ΗΧΗΤΙΚΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Εύλογες απορίες και πολλά ερωτήματα προκαλεί η καταγγελία, που έκανε στον FOCUS FM και την εκπομπή «FOCUS στη 1» με το Στέφανο Δαμιανίδη, ο κατά δήλωσή του, κάτοικος της Ρόδου, κ.Βαγγέλης, που δε θέλησε να αποκαλύψει το επίθετό του…

Όπως ανέφερε και ισχυρίστηκε πως έχει καταγράψει σε βίντεο, νεαρός από την πρόχειρη δομή του νησιού, αφαίρεσε βραδινές ώρες ελληνική σημαία από κατάστημα-μηχανουργείο. Μάλιστα, όπως είπε, προσπάθησε να την κόψει, αλλά δεν μπόρεσε και την έβγαλε μαζί με το κοντάρι. «Αφού παίρνει τη σημαία και φεύγει ανενόχλητος, μετά από δύο εβδομάδες βλέπουμε τη σημαία χωρίς το Σταυρό στη δομή έξω από τα Σφαγεία», σημείωσε ο κ.Βαγγέλης, προσθέτοντας μάλιστα πως «την κρέμασαν επιδεικτικά» και πως «κάποιος είναι από πίσω τους και τους τα λέει όλα αυτά».

Ο καταγγέλλων σημείωσε ακόμη πως στην πρόχειρη δομή διαμένουν περίπου 145 άτομα, που βγαίνουν έξω, «προκαλούν και πειράζουν κοπέλες στο δρόμο». Μάλιστα, όπως είπε, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, «χτύπησαν 4 άτομα, που είχαν βγει έξω για περπάτημα, με ξύλα και ρόπαλα».

Αναφερόμενος στη στάση των αρχών, τόνισε, ότι «δεν κάνουν τίποτα» και συμπλήρωσε πως τα άτομα, που ενεπλάκησαν στην επίθεση κατά των νεαρών, προσήχθησαν, αλλά «μετά από μία ώρα ήταν έξω». «Κανείς δεν είπε τίποτα, ούτε για τη σημαία, ό,τι κάνουμε μόνοι μας, είμαστε 300-400 άτομα, απλοί πολίτες», κατέληξε ο κ.Βαγγέλης, που έκανε την καταγγελία.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη και δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares