Τετάρτη , 25 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Καταγγελία ΣΟΚ: Δεν δέχονται οι αρχές 2ο (αρνητικό) τεστ κορωνοϊού καθαρίστριας σχολείου από τη Γουμένισσα – Σε καραντίνα η οικογένεια, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα….

Καταγγελία ΣΟΚ: Δεν δέχονται οι αρχές 2ο (αρνητικό) τεστ κορωνοϊού καθαρίστριας σχολείου από τη Γουμένισσα - Σε καραντίνα η οικογένεια, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα....

Ιδαίτερα δύσκολη περίοδο βιώνει τις τελευταίες ημέρες η οικογένεια καθαρίστριας σχολείου στη Γουμένισσα Κιλκίς που από την προηγούμενη εβδομάδα είχε αρχικά διαγνωστεί θετική στον κορωνοίό.

Όπως κατήγγειλε ο σύζυγος της μιλώντας στην εκπομπή του Focus FM “Σχολιάζοντας την επικαιρότητα” και στη Δέσποινα Μποτίτση ενώ σε λίγες ώρες έγινε και δεύτερο τέστ με δαπάνη της οικογένειας και βγήκε αρνητικό ωστόσο οι αρχές και το νοσοκομείο αρνούνται να το δεχτούν με αποτέλεσμα η οικογένεια να βρίσκεται όλες αυτές της ημέρες σε καραντίνα χωρίς λόγο.

Παράλληλα εξέφρασε το παράπονο και την αγανάκτηση του για το γεγονός ότι η σύζυγος του έχει στοχοποιηθεί λόγω της δημοσιότητας που έλαβε το θέμα καθώς ορισμένα ΜΜΕ έσπευσαν να την κατηγορήσουν για ανεύθυνη συμπεριφορά. Όλα αυτά ενώ έχει στα χέρια της εδώ και μέρες τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό.

Ακούστε όσα είπε ο σύζυγός της στον Focus FM στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares