Τρίτη , 1 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Hράκλειο: Καταγγελία -ΣΟΚ! Ακούστε όλα όσα αποκαλύπτει ο πατέρας του 11χρονου μαθητή: Δασκάλα χαστούκισε τον γιο μου γιατί καθυστέρησε να φορέσει την μάσκα…..

Hράκλειο: Καταγγελία -ΣΟΚ! Ακούστε όλα όσα αποκαλύπτει ο πατέρας του 11χρονου μαθητή: Δασκάλα  χαστούκισε τον γιο μου γιατί καθυστέρησε να φορέσει την μάσκα.....

Ηράκλειο:«Εμένα θα με ακούς» είπε στον γιο μου η καθηγήτρια Γαλλικών αφού τον χαστούκισε επειδή δεν φορούσε μάσκα για να τελειώσει το φαγητό του.

Την παραπάνω καταγγελία έκανε στον Focus Fm 103,6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο πατέρας 13 χρονου μαθητή της Ά Γυμνασίου από το Ηράκλειο Κρήτης, Νικόλαος Χναράκης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του 13χρονου, ενώ είχαν μπει στην τάξη μετά από διάλειμμα, η καθηγήτρια είπε στο παιδί να βάλει τη μάσκα του. Εκείνος απάντησε «κυρία, μία τελευταία μπουκιά φαγητό έχω, να το φάω και μετά να βάλω τη μάσκα» και εκείνη τον χαστούκισε λέγοντάς του: «Εμένα θα με ακούς».

Μετά το περιστατικό και ενώ το σχολικό ωράριο δεν είχε ολοκληρωθεί, ο 13χρονος έφυγε μόνος του από το σχολείο, ενημερώνοντας τους γονείς του για τα όσα συνέβησαν, αφού έφτασε μόνος του στο σπίτι.

Κάτω τα χέρια από τα Ελληνόπουλα! Δε φτάνει που φιμώσατε τα παιδιά μας, δε φτάνει που τους πετάτε χημικά για να διαλύσετε τις διαμαρτυρίες τους, τώρα (όπως καταγγέλουν γονείς) ότι τα χτυπάτε κιόλας, γιατί άργησαν για μερικά δευτερόλεπτα να βάλουν τη μάσκα! Άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και απομάκρυνση της καθηγήτριας αν επιβεβαιώνεται η καταγγελία

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares