Δευτέρα , 21 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Καταγγελία οδηγού ταξί στον FOCUS FM: Μου την «έπεσαν» μετανάστες μεσάνυχτα και η αστυνομία μου είπε «τράβα στη δουλειά σου»…(ΗΧΗΤΙΚΟ)

Καταγγελία οδηγού ταξί στον FOCUS FM: Μου την «έπεσαν» μετανάστες μεσάνυχτα και η αστυνομία μου είπε «τράβα στη δουλειά σου»...(ΗΧΗΤΙΚΟ)

Την περιπέτεια, που όπως είπε έζησε, έξω από το χωριό Καρυδιά Κομοτηνής με 6 μετανάστες, που είχαν στήσει «καρτέρι» κρυμμένοι στα χόρτα δίπλα στο δρόμο, περιέγραψε στον FOCUS FM 103.6 και την εκπομπή «FOCUS στη 1» με το Στέφανο Δαμιανίδη, ο οδηγός ταξί, Κωνσταντίνος Ιγγλής…

Όπως διηγήθηκε ο ίδιος στην εκπομπή, επιστρέφοντας από κούρσα χθες τα μεσάνυχτα από το χωριό Καρυδιά στην Κομοτηνή, «ήμουν σταματημένος στα φανάρια και δόξα τω Θεώ είχα πατημένες τις ασφάλειες του αυτοκινήτου. Περιμένω να ανάψει το πράσινο και ξαφνικά πετάγονται 6 μετανάστες, οι δύο μπήκαν μπροστά στο αυτοκίνητο, οι άλλοι ήταν πλάγια και προσπαθούσαν να ανοίξουν τις πόρτες». «Πάτησα γκάζι και έφυγα με κόκκινο, τον ένα τον ψιλοχτύπησα κιόλας», συνέχισε ο κ.Ιγγλής. Στη συνέχεια, όπως είπε, «πήρα το 100, τους λέω είμαι ο τάδε, έγινε αυτό, σας περιμένω εδώ», σημειώνοντας, ότι από την ώρα της κλήσης, ήταν ακριβώς 12:03 π.μ..

Η αντίδραση όμως της αστυνομίας δεν ήταν αυτή, που περίμενε, όπως είπε, καθώς υποστήριξε, ότι ο αστυνομικός στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, του απάντησε «εντάξει ρε φίλε τράβα στη δουλειά σου, θα δούμε τι θα κάνουμε». “Αν ήταν η γυναίκα μου, η μάνα του και δεν είχε πατημένες τις ασφάλειες τι θα γινόταν;”, αναρωτήθηκε με αγανάκτηση ο κ.Ιγγλής. «Θα τη βίαζαν, θα την έκλεβαν, θα τη σκότωναν…», συμπλήρωσε.

Υποστήριξε πως η αστυνομία τελικά δεν πήγε στο σημείο, αναφέροντας μάλιστα πως μία άλλη φορά, μέτρησε 17 άτομα-μετανάστες-να περπατάνε στο δρόμο και πήρε, όπως είπε, 3 φορές το 100, αλλά «για 40 λεπτά δεν είδα περιπολικό πουθενά», κατέληξε ο κ.Ιγγλής.

Ακούστε ολόκληρη την καταγγελία του κ.Κ.Ιγγλή στον FOCUS FM, εδώ:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares