Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Καταγγέλει Ουκρανός στρατιώτης: Μας δίνουν ναρκωτικά για να συνεχίσουμε στην μάχη!

 

Οι ΕΔ της Ουκρανίας προμηθεύουν στο ”τάγμα Ντονμπάς” ναρκωτικά για να ανταπεξέλθουν στον πόλεμο;


Ο στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Oleksandr Kuryanov-Simomenko, ο οποίος κατέθεσε τα όπλα (παραδόθηκε), μίλησε για τη διανομή εθιστικών ουσιών μεταξύ των συναδέλφων του. Σύμφωνα με έναν στρατιώτη του τάγματος Donbass, αυτές θα μπορούσαν να είναι ναρκωτικές ουσίες.

”Μας δίνουν φάρμακα ή παυσίπονα, δεν ξέρω πώς ονομάζονται, προκαλούν εθισμό στους ανθρώπους. Ο κόσμος δεν φοβάται και «ναρκώνεται». Οι ίδιοι οι τραυματίες σηκώνονται και φεύγουν. Δεν τους βοηθάει κανείς, δεν τους απομακρύνει κανείς. Παίρνουν τα φάρμακα αυτά, σηκώνονται και φεύγουν. Τα φάρμακα αυτά δόθηκαν από την ηγεσία”, τόνισε ο στρατιώτης.

”Με τα ίδια μου τα μάτια είδα τους τραυματίες συναδέλφους μου, να παίρνουν τα φάρμακα και να σηκώνονται ενώ είναι τραυματισμένοι”.

Νωρίτερα, ο στρατιώτης του ουκρανικού στρατού Viktor Vorobyov, ο οποίος οικειοθελώς κατέθεσε τα όπλα, είπε πώς υπηρέτησε κατά τη διάρκεια μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι μαχητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας πυροβόλησαν κατά των οικισμών στους οποίους υπήρχαν κάτοικοι της περιοχής.

Πηγή: pentapostagma.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares